Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

Jano900

Dylemat  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by?cie wybrali?

• Naprawi?bym i sprzeda?
    • Czeka?bym do kupna komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien dylemat. Otóż rozwalił mi się xbox 360. Mógłbym go naprawić ale zbieram na kompa i mnie nie stać. Więc moje pytanie brzmi jak byście zrobili, nie naprawilibyście i czekali aż do kupna komputera czy naprawilibyście i sprzedali? Mam problemy z pieniędzmi więc sprzedanie go to był by dla mnie niewyobrażalny zysk. Ale właśnie problem jest w tym że straciłbym kilkanaście fajnych gier (halo3) ale plus jest taki że piraty.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Jano, ja na twoim miejsu bym naprawił go i sprzedał

Za zjebanego nic byś money nie dostał .

Napraw ,sprzedaj i kup se zajebistego komputera

Opublikowano

To znaczy jak kto woli, ja wolę PC, bo i do grania, i do srania, i do grafiki, ble ble, wszystkiego.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja bym go naprawił i sprzedał. :D

Sam w styczniu sprzedałem x-a, ale w pełni sprawnego. ;)

Uznałem, że komp jest lepszy i więcej czasu na nim spędzam więc pozbierałem na maszynę. :D

E9mwj60.png
Opublikowano

Nie naprawiaj, sprzedaj. Wystaw ogłoszenie i małym druczkiem napisz że produkt jest uszkodzony, jeśli wspomnisz o tym w ofercie nic Ci nikt nie może zrobić:)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie naprawiaj, sprzedaj. Wystaw ogłoszenie i małym druczkiem napisz że produkt jest uszkodzony, jeśli wspomnisz o tym w ofercie nic Ci nikt nie może zrobić :)

Faktycznie można tak zrobić ale mój ojciec na allegro by tak nie zrobił bo 0 negatywnych komentarzy i nie chciałby tego zepsuć.

Opublikowano

Faktycznie można tak zrobić ale mój ojciec na allegro by tak nie zrobił bo 0 negatywnych komentarzy i nie chciałby tego zepsuć.

To załóż własne konto, można mieć bodajże od 13 lat, wtedy masz konto JUNIOR.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...