Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]Tryndamere - nowy skin

ArhiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niedługo nadejść ma start serwerów lola dla Turcji. Dla nas to zbyt wiele nie znaczy, ale:

wraz z tego typu wydarzeniami dochodzą nowe skiny dla postaci - tak jest i tym razem.

Przedstawiam wam Tryndamer Zdobywca

7lJms.jpg

wikmk9.jpg

Opublikowano

W sumie fajny skin. Jednakże postacie typu Lb , Yorick mają po 3 skiny (licząc podstawowy) ,a Trynda pare skinów. Riot nie powinien tracić takiej polityki na której tracą inne postacie ,a w tym przypadku dużo.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Ciekawe czy dostaną go za darmo tak jak Grecy Cassio. My nie dostaliśmy xina :/

Ale fakt trynda potrzebuje skinów bo ma ich mało... -.-

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No wiecie w tym wypadku chodziło o to - aby stworzyć skin odpowiadający tureckiej kulturze. Z czym kojarzy się turek(poza kebabem)? Z szablą, wąsikami, turbanem itp. A który champion ma miecz i barbarzyński wygląd? Trynda! Gdyby chcieli mi wcisnąć turecką Sorakę (strzelającą zresztą półksiężycami) to ja osobiście bym się zdenerwował.Więc się nie dziwię. Tak samo jak GP - wygląda jak oficer SAS-u a także jest przecież skinem specjalnie dla Wielkiej Brytanii.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Tak tak więcej skinów dla postaci którymi nikt nie gra! Brawo Riot!

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Ciekawe czy dostaną go za darmo tak jak Grecy Cassio. My nie dostaliśmy xina :/

Ale fakt trynda potrzebuje skinów bo ma ich mało... -.-

Jakbyś był ze mną na testach beta polskiego clienta to byś dostał xina :) ja mam .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Skin mi sie nie podoba lepszy jest jego legendarny skin.

@Diaz jesli byles na beta testach masz skin krola rammusa? Daj ss.

krola rammusa dostali hiszpanie :)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ludzie to jest ARTWORK - nie wiadomo dokładnie jak będzie w grze wyglądać - A wy już płaczecie, że jest brzydki,a wogóle to czemu nie ma więcej skinów dla XXXX.

Czyste polactwo.

Po pierwsze - dlatego że to skin specjalnie dla Turcji, więc jak już pisałem nie zrobią półksiężycowej Soraki bo mimo wszystko ludzie woleliby Tryndę od Soraki.

A jeśli płaczecie za tą Soraką to powiadomię was, iż w najbliższej przyszłości nadchodzi dla niej zarówno nowy skin jak i nowy wygląd podstawowy - a nawet nowa historia (jej i Warwicka btw. co mało mi się podoba).

A postaci z jednym skinem to te, które wyszły niedawno - mogą sobie poczekać.

QQ

wikmk9.jpg

Opublikowano

Do tej postaci ten skin pasuje i tyle w temacie a tak btw mi się osobiście nie podoba nie kupił bym go może jak by był za 520 bo to najlepiej wyglądający skin do tryndamora

1396292564-U784394.png
Opublikowano

także myślałem że to Draven .

skina chyba kupie i tak nie mam co kupić za rp :D

ale powinny zrobić do innych postaci których mają mało skinów .

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...