Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft jak pobrawic dzialanie serwera

wincentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie wyswietla mi sie na serwerze hamachi taki tekst [warning] can't reach server itp.

Wiem ze chodzi ot o ze server nie wyrabia i mam pytanie jak poprawic dzialanie server tylko prosze nie udzialanie odpowiedzi takich typu jak kupna nowego komputera itp.

Czyli w skrocia jak to zrobic na tym samym kompie?:P

Moje tuty:

Opublikowano

[warning] can't reach server

Przecież to znaczy że się na serwer nie można dostać to jakie to ma niby powiązanie z tym że serwer nie wyrabia?

Opublikowano

@2up minecraft potrzebuje 1 gb i serwer minimum 1 gb jak ty masz 2 gb (+ wykorzystanie ramu przez konputer powiedzmy 512 mb)to komputer ci tego nie udźwignie(spr ip)

@up tam pisze że nie znalazło serwera a nie że nie można się połonczyć

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Serwer dziala na moim kopmpie da sie grac ale po chwili wyzuca.A to info wyswietla sie tez kiedy ja nie gram i mam atylko wlaczony sam serwer.Na plikach z 1.2.3 takiego czegos nie bylo.Jest jakas moze wersja podobna do wersji 1.2.3?

Moje tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...