Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] xBot forum

xBotik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak zapewne widzicie są prowadzone prace modernizacyjne nad forum, które potrwają jeszcze 5dni.

Możecie się z nami kontaktować poprzez alternatywne forum, które możecie znaleźć TU.

Pozdrawiamy,

ekipa xBots.pl

Po co wam forum skoro nikt tego gowna nie kupuje? Raport, nie popieramy piractwa :).

Przy okazji, ma ktos info na temat ich partnerstwa z pbdobotem?

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Po co wam forum skoro nikt tego gowna nie kupuje? Raport, nie popieramy piractwa :).

Przy okazji, ma ktos info na temat ich partnerstwa z pbdobotem?

Przy okazji.. Czemu nie jeździsz po Kbocie:) ?

To też crack IBota iii ?

P.S. Nie umiesz sam do teamu PBDO napisać i się zapytać tylko innych prosisz? Czy angielskiego bidulku nie umiesz..

Chłopie ten twój Xbot jest śmieszny -.- weź się nie ośmieszaj, kogo interesuje jakieś forum gdzie jest 5 użytkowników ?? ;D litości, stronę macie po prostu pro, że ja jego.

Sam jesteś śmieszny, jakbyś wiedział ile osób (nie z Polski) już to kupiło to byś inaczej mówił..

Opublikowano

Przy okazji.. Czemu nie jeździsz po Kbocie:) ?

To też crack IBota iii ?

P.S. Nie umiesz sam do teamu PBDO napisać i się zapytać tylko innych prosisz? Czy angielskiego bidulku nie umiesz.. Jak zrobic dwukropek pionowo?

Sam jesteś śmieszny, jakbyś wiedział ile osób (nie z Polski) już to kupiło to byś inaczej mówił..

Angielski umiem w takim stopniu jak ty interpunkcje, znak zapytania po spacji? Smieszne.

Po co mam cisnac po Kbocie? Reklamuja sie tutaj caly czas?

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Gdzie widzisz tu gdzieś jakąkolwiek formę reklamy ??

Po prostu wiem kto z MPC ma wykupione licencje i chcę przekazać tym ludziom forum, które obecnie działa, ponieważ na oficjalnym są prowadzone prace :)

Przestań się czepiać. Nie masz do powiedzenia nic związanego z tą informacją to bye bye z tematu.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...