Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2US - Coś mowego, jakieś zmiany?

hafter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Na US od Z8Games nie grałem kolo 3 miesięcy. Są jakieś nowości albo zmiany? Piszcie wszystko co wam przychodzi na myśl także jak i czy ceny się zmieniły ;) Z góry dzięki :D

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Opublikowano

Są są. Tureccy gracze mają 30% więcej ZP z paysafecard. Był Update. No i to tyle. Znalazłem to na głównej stronie Metina US. ;-)

Jakieś prezenciki które się otwiera co 10lvl ;-)

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Są są. Tureccy gracze mają 30% więcej ZP z paysafecard. Był Update. No i to tyle. Znalazłem to na głównej stronie Metina US. ;-)

Jakieś prezenciki które się otwiera co 10lvl ;-)

Opłaca się tam wracać mając 35 lvl ~~100kk fms +9 ee+9 eq 2/1.5k hp i bojowca (jeśli nie padł) ? ;d

Opublikowano

No jasna że tak a czemu by nie? Przecież to jest to samo co Metin2 PL. Jak bym ja miał takie konto na pewno bym wrócił.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Dobre EQ nie widzę przeciw skazań żebyś tam nie wrócił graj i zostań najlepszym

Dzięki ;)

Opublikowano

Somiver wszędzie się wpier...

Zadaj konkretne pytanie, jestem tam na bieżąco. Heirloomy do końća miecha są. Wiele fajnych rzeczy. Tylko konkret bro.

Opublikowano

oplaca sie wrocic bo konto calkiem calkiem dobrze sie zapowiada , w dodatku wprowadzili te skrzyneczki to mozna latwo wybonowac eq albo cos ulepszyc bodziem (np.fms) :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

oplaca sie wrocic bo konto calkiem calkiem dobrze sie zapowiada , w dodatku wprowadzili te skrzyneczki to mozna latwo wybonowac eq albo cos ulepszyc bodziem (np.fms) :)

FMS +9 ;) zbroje jakas predzej i sprzedac ;)

Somiver wszędzie się wpier...

Zadaj konkretne pytanie, jestem tam na bieżąco. Heirloomy do końća miecha są. Wiele fajnych rzeczy. Tylko konkret bro.

moze na fb bsmy sie spisali? nie bardzo mi sie tu podoba rozmawianie takie, jak konkret to pisz na priv tu to ci fb podam ;)

Opublikowano

Na US, lepiej się gra niż na PL'u. Są te rzeczy co na PL'u i na Sg chyba. I masz przecież szybkie wbijanie 20 lvl'a na misjach.

:)

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

Na US, lepiej się gra niż na PL'u. Są te rzeczy co na PL'u i na Sg chyba. I masz przecież szybkie wbijanie 20 lvl'a na misjach.

:)

Mam to konto jak opisałem wyżej woja 35 zajedwabiste eq ;p wbijanie lvl przyda mi sie jak zrobie sb wiecej kasy i zaczne gre daggerem ale to dopiero jak zarobie 5x tyle co mam czyli 500kk ;)

Opublikowano

Nie jest źle bo sam kiedyś możesz być takim koksem. Podoba mi się w tych kd +5 to ze pvp Tournament łatwo się wygrywa a jak wygrasz takie coś to masz przed nickiem na miesiąc albo do następnych zawodów przydomek [LEGEND], na drop te kd też są dobre bo na starym koncie mialem fajny ribek +8 ale mi odwalilo i go u kowala na +9 spaliłem -.- ss pierce +5 i death +4 tak że nie parz tak pesymistycznie na wszystko co mocniejsze czego nie dasz rady zdobyć ;) Chętnie wrócę na US ale samemu tak jakoś nudno jest tam czasem ;( może jacyś chętni do grania? Free kingdom Shinsoo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...