Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 czarne tło

wiktorid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nowego kompa 8 gb ramu karta graficzna 560 ti dysk twardy 750gb procek 4100tm cou duo moim zdaniem dobry sprzęt i mi w dt po 20 sekundach czarne tło sie robi i jak przejde na następne piętro to znika i znowu to samo i tak co piętro jest nie wiem w czym tkwi problem słyszałem że to wina servera czyli metina pl za złą maszyne że niby mają itp albo że mam łącze coś tam słabe no fakt mam 2mb tylko więc to w tym problem czy sterownika nie mam czy co bo to nowy komp i ma dopero 2 miesiące ; )

Jeszcze dodam że procek 4 rdzeniowy ;P

Jeszcze dodam że procek jest 4 rdzeniowy

Opublikowano

To znaczy nie mam takich dużych lagów ;p aha dzięki heh nie moge widocznie 3 kontami chodzić takto bo kompa mam naprawdę dobrego ... śmigają mi inne gry no to dzięki co tu teraz zrobić heh ;P

Opublikowano

No to jeżeli wyjaśniono no to chyba wystarczy napisać do Kid o zamknięcie. Bo temat nie będzie sterczeć.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Jak ten problem rozwiącać 1 kontem szedłem i tak samo,czarne tło zauważyłem że jak moby sie albo respia mozliwe że mój neta nie nadąża szlak mnie,trafił 9 razy dt przechodze a tu na pieczeciach tak i nie ogarniam w ten sposób ...

Opublikowano

Witam mam nowego kompa 8 gb ramu karta graficzna 560 ti dysk twardy 750gb procek 4100tm cou duo moim zdaniem dobry sprzęt i mi w dt po 20 sekundach czarne tło sie robi i jak przejde na następne piętro to znika i znowu to samo i tak co piętro jest nie wiem w czym tkwi problem słyszałem że to wina servera czyli metina pl za złą maszyne że niby mają itp albo że mam łącze coś tam słabe no fakt mam 2mb tylko więc to w tym problem czy sterownika nie mam czy co bo to nowy komp i ma dopero 2 miesiące ; )

Jeszcze dodam że procek 4 rdzeniowy ;P

Jeszcze dodam że procek jest 4 rdzeniowy

zminimalizuj metka jak obraz bedzie czarny i sprawdz w menadzeze zadan obciazenie procesora i jaki proces ile ci zabiera

Opublikowano

Powiem ci że procesor malutko mi bierze i metka mam n a 620 roździelczość i w oknie bo po 2 metki lecz dzisiaj może jak sie pobierze system to zobacze czy też tak będzie :)

Opublikowano

A próbowałeś najprostszego re-installa ?:D

Chodzi Ci o samo czarne tło ? Jeśli takie, że widać moby i ludzie a świata nie to ja też tak miałem czasami. To zwykły bug który się często pojawia. Relog pomaga, ale to sprawa w DT, więc taka opcja odpada.

E9mwj60.png
Opublikowano

Wyłącz skype,gg, przeglądarkę:może blokuje antywirus.

Jak nie pomoże to zrób reinstalla

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Zrobiłem formata - - żadnego antyvirusa nawet nie zainstalowałem wszystko włączone tylko transfisja z radia i to wszystko i 1 metek i teraz na 1 pietrze się jeszcze częściej zdarza sory ale mój komp kosztował 3.700 ;) Więc napewno nie przepłaciłem ale lecz oplacalo mi sie na promocji byl bo chodzą po 4 ! tyś nawet takie więc wiecie nie chce przez to zmieniać gry więc doradźcie

Opublikowano

Masz ustawione tryb gry w oknie i najmniejsza rozdzielczość? Staraj się nie minimalizować metka często, jak nie w ogóle. Komputer masz przepchany danymi? Dużo wolnego miejsca na dysku?

Jaki priorytet w menedżerze zadań na metku?

Opublikowano

komp prawie pusty 660gb wolnego z 700 no to ..

A roździelczość na maxa wszystko i nie chce tak no boże neta mam słabego bo 2mb/s na 3 kompy to jakieś 1mb mam powiecmy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...