Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild][RolePlay][SurvivalGames]>>MineOx<<[Dedyk][24h/7]

MateoZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj !

mineox2.png

Chce zaprosić was na mój serwer Minecraft, Serwer jest w pełni dedykowany i ma odwzorować Nowoczesne Miasto.

MineOX to Już 2 EDYCJA ! Serwer Posiada Plugin Survival Games, Mamy 2 naprawdę fajne areny do Igrzysk Śmierci, które dają nam godziny świętnie spędzonego czasu.

Typ serwera to FreeBuild - RolePlay - Survival Games

Miasto jest Piękne oraz Wielkie

:)

Na start otrzymujesz range Turysta, aby Dostać Obywatelstwo musisz zgłosić się do Urzędu Miasta oraz uzupełnić Mini-Formularz

:) Instrukcje znajdziesz na spawnie :)

W Planach mamy stworzenie drugiego magicznego świata o którym więcej na naszym forum !

Raty Serwera:

Online-Mode: Non-Premium/Premium

Moby: Poza Miastem

PVP: Poza Miastem

Nether: Tak

End: Tak

Sloty: 15 (powiekszymy jak pokaże się zainteresowanie serwerem)

White-List: Nie(Włączona do czasu otwarcia)

Adres Forum/Strony: W opisie serwera

Ekipa:

Owner- Nicoo97 - GG:10027464

Zarząd- Bava ak'a THS

Zarząd- kenek16

Regulamin jest taki jak na każdym serwerze- Nie cheatuj i sznauj innych a napewno się dogadamy

Dodam że nie jest to mój 1 serwer, i znam się na rzeczy.

Mam nadzieje że zagościsz na tym serwerze

IP: f10.owncraft.pl:25032

OTWARCIE : 18:30

19.09.2012

Jest to główny temat MineOX, reszte proszę usunąć

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę? MateoZiom i MineOX ?. Jeżeli dobrze pamiętam to na tym serverze grałem kiedyś (H@ nicoo lub nicco lub coś w tym stylu.) Z miłą chęcią wejdę zobaczyć.

Takie pytanie do Mateo MiyoshiiChan to tutaj była? :P

Opublikowano

Sorka ryjek ja nie admin ;( pomagam serwerowi w reaktywacji ;)

Opublikowano

Jop zapraszam pomimo że jestem chory bacznie na start serwera czekam.To były czasy żaden serwer niemiał takich budowli !Ani takiej administracji ;)

Opublikowano

Na 100% wejdę na serwer fajnie się zapowiada... ^^ Stary Mine OX :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Jop zapraszam pomimo że jestem chory bacznie na start serwera czekam.To były czasy żaden serwer niemiał takich budowli !Ani takiej administracji ;)

Nie zapomnij o graczach. Mili ,kulturalni, pomocni, dojrzali. Prawie zero dzieci w wieku 8 lat. Z tego co pamiętam kiedyś mieliście około 30 slotów.
Opublikowano

OOOOO siema outi niemyślałem że masz konto na mpc.Dawaj czekemy zaraz będzie cała reszta serwera :D

Nie zapomnij o graczach. Mili ,kulturalni, pomocni, dojrzali. Prawie zero dzieci w wieku 8 lat. Z tego co pamiętam kiedyś mieliście około 30 slotów.

Tak było a na serwer dalej sie ludzie dobijali ale nico musiał przerwać niewiem z jakich powodów...Ale nawet jak bedzie stał 1 miech to i tak to będą zajebiste chwile ;) ;)

Opublikowano

Jakoś outi nie pamiętam :). Liczy się to że nicoo mnie pamięta . Nie tylko mnie, ale również z czego zasłynąłem . Zapowiada się fajnie, ale będzie jeszcze lepiej jak będzie więcej slotów. :P Z czasem może dojdzie.

Opublikowano

To ejst na próbe i czuje że na krótka napewno będą sloty

Opublikowano

Elosek12 wypowiedz się w tym temacie. Widzę że na dole się wyświetlasz, a twoją osobę kojarzę. Nie jestem pewny ale chyba graliśmy razem gdzieś (ty byłeś adminem chyba) I powiedz mi czy to właśnie na tym serverze .

Opublikowano

Wesoły napewno nie u Nicca

;)

Outi widze że grasz na desiregames ;).Słuchaj tam miałbyć jail lecz ja z kumplami go przejeliśmy w sobote otwarcie ;) jakbyco to pisz

Opublikowano

Serwer zapowiada sie zajebiscie ; ) Akurat szukam dobrego serwera,na stale do pogrania . Mysle ze bede mogla wbic , bo od jakiegos czasu na zaden serwer nie moge :( Czekam do 20:00.

Opublikowano

Start zostaje przełożony na godzinę 18:30 Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

Serwer zapowiada sie zajebiscie ; ) Akurat szukam dobrego serwera,na stale do pogrania . Mysle ze bede mogla wbic , bo od jakiegos czasu na zaden serwer nie moge :( Czekam do 20:00.

I widzę zmianę planów. Server zacznie działać o 18:30 :P

Start zostaje przełożony na godzinę 18:30 Serdecznie Zapraszam

Widzę nie zdążyłem :P
Opublikowano

Bryzia widzę że konto na mpc założone dla tego tematu ;)

EDIT: Za 30 minut START

Opublikowano

Bardzo dobry serwer. Zapraszam

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...