Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cowboy Bebop

Peleos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cowboy_bebop1.jpg

Opis.

Akcja serii dzieje się w odległej przyszłości. Podróże międzyplanetarne są na porządku dziennym. Bezdroża kosmosu zaczynają przypominać stary Dziki Zachód. Pojawia się zapotrzebowanie na łowców nagród, gdyż policja międzyplanetarna (ISP) nie daje sobie rady. Jednym z nich jest Spike Spiegel - miły w obejściu, ale śmiertelnie niebezpieczny dzięki znajomości sztuk walki. Razem ze swymi partnerami, Jet Blackiem, a później Faye Valentine oraz Edem (wbrew pozorom dziewczynką) podróżują po galaktyce od pracy do pracy, poszukując zbiegów z dużymi nagrodami. Po drodze poznajemy historie poszczególnych postaci, która nie jest tak prosta, jak to by się wydawało.

(Słowa z Filmweb)

Anime ma 26odc.

2 słowa ode mnie:

Kreska bardzo szczegółowa a muzyka super a anime wciąga jak [...] dalej nie będe wam nic pisał bierzcie sie za oglądanie

http://www.anime-shinden.info/11702-cowboy-bebop.html 

Opublikowano

Tak samo ze mną, niestety. Musiałbym być fanatykiem gatunku lub siedzieć w anime od tego roku co data wydanego anime, bo nawet jeśli odpalę stare anime sprzed 2000r to po chwili wyłączam i wolę oglądnąć nowszego gniota.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aniem wspaniałe , poprostu świetne ( dla mnie ) bardzo mi się podoba ta ekipa i wgl. moja ocena to 10/10 jest tylko 4 takie anime które dałem aż tyle punktów a obejrzałem bardzo wiele anime. pozdro.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...