Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zabawa w URIDIUM WARS a DarkOrbit ;)

*ADRIANUS*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem osoba grajaca w DO od 2007 r. czyli za czasow starego klienta. Pol roku temu sprzedalem wszystkie swoje konta i wchodzilem na DO od czasu do czasu sprawdzajac co dalej BP wymysli .

Niedawno jednak dowiedzialem sie o URIDIUM WARS , i jestem zaciekawiony ta wersja darkorbit poniewaz sa tam rzeczy ktore byly jeszcze fajne nim BP zaczelo wprowadzac apisy, pety , zeusy itd ale przedewszystkim jestem stara grafika laserow za co wielki plus.

Noi tak , postanowilem zaczac grac w URIDIUM WARS , jednak polakow tez tam malo znalezc a tymabardziej znalezc polski klan . Wiec pytam sie czy sa jakies osoby co by pomogly mi sie rozwinac tam , kredyty , klan irki a przedewszystkim przednia zabawa ze mna gdyz moj staz wynosi w DO juz ponad 5 lat :) Wiem ze powinienem puscic bota i powolo mi sie udaloby samemu , jednak aby ten bot na UW cos naprawde dobrze zaczol zbierac urke trza zrobic tam dobry statek np , leonov pare lf3 kilka irkow i napedy . Dlatego szukam osoby ktora by mi pomogla sie tam rozwinac , a ja za to ofiaruje naprawde super zabawe ze mna oraz dla osoby ktora naprawde mi pomoze takie jedno moje konto flaxiarskie na 14 levelu z irkami i APISEM za darmo za naprawde dobra pomoc :) na Darkorbit na serwerze pl2.

Poszukuje osoby , ktora jest obeznana w UW a przedewszystkim jest Polakiem :D bo jak narazie na potkalem sie na bardzo nieprzyjemnych anglikow :P Swoje dobroczynne zgloszenia prosze napisywac w postac pod moim tamatem i podawac gg . Pozdrawiam ;)

Opublikowano

ja ci pomogę wbijaj do klanu gra nas trochę PL1 POLISH TEAM VRU pomogę ci zrobić dobre konto pisz na gg w profilu jest podane

0572.jpg

Opublikowano

Witam, jestem osoba grajaca w DO od 2007 r. czyli za czasow starego klienta. Pol roku temu sprzedalem wszystkie swoje konta i wchodzilem na DO od czasu do czasu sprawdzajac co dalej BP wymysli .

Niedawno jednak dowiedzialem sie o URIDIUM WARS , i jestem zaciekawiony ta wersja darkorbit poniewaz sa tam rzeczy ktore byly jeszcze fajne nim BP zaczelo wprowadzac apisy, pety , zeusy itd ale przedewszystkim jestem stara grafika laserow za co wielki plus.

Noi tak , postanowilem zaczac grac w URIDIUM WARS , jednak polakow tez tam malo znalezc a tymabardziej znalezc polski klan . Wiec pytam sie czy sa jakies osoby co by pomogly mi sie rozwinac tam , kredyty , klan irki a przedewszystkim przednia zabawa ze mna gdyz moj staz wynosi w DO juz ponad 5 lat :) Wiem ze powinienem puscic bota i powolo mi sie udaloby samemu , jednak aby ten bot na UW cos naprawde dobrze zaczol zbierac urke trza zrobic tam dobry statek np , leonov pare lf3 kilka irkow i napedy . Dlatego szukam osoby ktora by mi pomogla sie tam rozwinac , a ja za to ofiaruje naprawde super zabawe ze mna oraz dla osoby ktora naprawde mi pomoze takie jedno moje konto flaxiarskie na 14 levelu z irkami i APISEM za darmo za naprawde dobra pomoc :) na Darkorbit na serwerze pl2.

Poszukuje osoby , ktora jest obeznana w UW a przedewszystkim jest Polakiem :D bo jak narazie na potkalem sie na bardzo nieprzyjemnych anglikow :P Swoje dobroczynne zgloszenia prosze napisywac w postac pod moim tamatem i podawac gg . Pozdrawiam ;)

Napisałem, ci wiadomość co po kolei bocić .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Jak się ta wasza gildia nazywa?

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jak coś to złożyłem podanie, więc czekam tylko na zaakceptowanie :)

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Mi działa, alfii to jak zaakceptuje ktoś z waszej gildii te podanie moje?

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

dziala wam fb.darkorbit.bigpoint.com/ ? bo mi coś nie...

Jak włącza Ci się przez fb . to musisz ze 2-3 razy wpisać jeszcze ten link ale nie zamykając okna z facebooka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...