Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura+Avatar] Jowe1999

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś nie podobają mi się i tyle, twój styl nie mój. Prosić to se możesz mame żeby ci w dupe dała ale to jest moje zlecenie i ja nim "żądze" nie mówie że są brzydkie a że mi się nie podobają więc się wypchaj.

REF

Jesteś skurwysynem. Coś ci się kurwa nie podoba? sam se zrób kurwa sygnaturę. Gorzej niż babka w ciąży.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Proszę nie wypowiadaj się w temacie, nie używaj słów których znaczenia nie znasz, moja mama nie jest nie była i nie będzie kur*ą jeśli jeszcze raz użyjesz tego słowa w moim kierunku będę zmuszony zawiadomić policję a ty zostaniesz ukarany grzywną lub jeśli jesteś pełnoletni dostaniesz kare w zwieszeniu. Rodzice cie kultury nie nauczyli dzieciaku?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Miało być coś w temacie rocka, więc masz:

1349622007-U536172.png

1349622029-U536172.png

Jesteś wybredny, więc zaspokoję Twoją potrzebę świetnej sygny i avatara.

@Edit:

Możesz raportować wszystkie moje posty, wybredny dzieciaku. Gust? Gustem można nazwać niedocenianie wysiłku włożonego w prace innych? A co do tej mojej " pracy " - jeżeli nie zauważyłeś w niej kpiny, to jesteś bardzo "pusty". Wejdź sobie na jakieś forum graficzne i tam poproś osoby o wykonanie jakiejkolwiek pracy. Ale znając życie i tak będziesz wybrzydzał, bo wydaję mi się, że jesteś zwyczajnym, rozkapryszonym gówniarzem.

Doceń chociaż to, że poświęcili na Ciebie swój czas, a Ty ich zwyczajnie zbrukałeś.

Pozdro.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Wiecie co to wy jestescie dziwni, zycie zycie tylko tyle mam ci do powiedzenia dorosly czlowieku ktory kiedy zapali fajke czy przeklnie uwaza ze jest dojrzaly.

Zamykam moze kiedys znajda sie normalni ludzie..

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...