Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]FIfa 11

Suviaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie zwody sa przydatne?

I czy wie ktos jak zrobic Rabone?

Mogl by ktos powiedziec jak przytrzymac pilke bo gdy biegne na sprincie jest jakis gracz to w niego wlatuje i odbiera mi pilke, to czy jest jakis sposób zeby przytrzymac ta pilke , i czy przycisk L2 cos daje?

PS:I jest takie cos ze prawy drazek przytrzymam na dol to gdy strzele z woleja to pilka bedzie leciala jak najnizej i jak to dziala z dosrodkowania , bo czasem dosrodkowuje mi bardzo daleko od bramki

Bo gdzies czytalem o tym ze ze lewym rob prawym drazkiem gdzies tam pokieruje to bedzie lecialo blizej bramki lub dalej od niej

Jest mozliwosc zeby cala druzyna biegla na atak lub na obrone , albo zeby jakis inny gracz ktorym nie steruje mogl kryc zawodnika ktory ma najlepsza pozycje zeby mu podac?

Jesli ktos pomoze dam + czy - jak kto tam woli]

@edit

Jest jescze jedno pytanie , gram sobie wirtualna gwiazda w arsenalu i nie moge zrobic roznych trickow czy po jakims czasie bede mogl je zrobic , i czy da sie sprawdzic ile dany gracz ma gwiazdek>?

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=VmtXRTgigI8

Co dają poszczególne przyciski masz ładnie opisane w grze...

Jest możliwość aby cała drużyna ruszyła w atak, ustawiasz to przed meczem w opcjach drużyny/taktyki.

Co do WG, musisz dużo grać, w zeszycie masz napisane za co otrzymujesz doświadczenie, warto tam wejść i poczytać za jakie zagrania co otrzymujesz

819531478353821175209.gif

Opublikowano

w jakim zeszyczie ? w czasie meczu mozna ustawic taktyke? a jak zrobic zeby wszyscy szli na atak

PS:a jakie jest domyslne sterowanie bo moze mi rabona nie wychodzi bo mam zle ustawienia a i czy jest mozliwosc zwolnienia gry zeby spokojnie zrobic ta rabone ?

a moglbys jeszcze odpowiedziec na 4 pytania?

1.Czy mozna biec z pilka i wlaczyc gre cialem zeby jak najdluzej przytrzymac pilke jak sie biegnie

2.Jakie sa najbardziej przydtane tricki

3.Czy gdy podaje do kogos moge zrobic zeby on biegl do tej pilki bo gdy zawsze podaje to on czeka na ta pilke i ktos ja czesto zabiera

4.Czy mozna zautomatowac gry tzn zeby niektore rzeczy robil sam

5.i Czy moge ustawic zeby 2 zawodnik kryl zawodnika ktory ma najwieksze prawdopodobienstwo podania do niego

Opublikowano

w jakim zeszyczie ? w czasie meczu mozna ustawic taktyke? a jak zrobic zeby wszyscy szli na atak - już Ci pisałem w poprzednim poście że w opcjach taktyki

PS:a jakie jest domyslne sterowanie bo moze mi rabona nie wychodzi bo mam zle ustawienia a i czy jest mozliwosc zwolnienia gry zeby spokojnie zrobic ta rabone ?

a moglbys jeszcze odpowiedziec na 4 pytania?

1.Czy mozna biec z pilka i wlaczyc gre cialem zeby jak najdluzej przytrzymac pilke jak sie biegnie - nie wiem, preferuję grę na jeden kontakt z piłką beż zbędnych rajdów, im dłużej utrzymujesz się z piłką tym mniejsza szansa że dojdziesz na pole przeciwnika no chyba że grasz na amatorze to możesz rajdować nawet bramkarzem i strzelac bramki

2.Jakie sa najbardziej przydtane tricki - moim zdaniem żadne nie są przydatne, tylko możesz stracić niepotrzebnie piłkę, ja jedynie korzystam tylko z obrotu 360

3.Czy gdy podaje do kogos moge zrobic zeby on biegl do tej pilki bo gdy zawsze podaje to on czeka na ta pilke i ktos ja czesto zabiera - nie, Fifa nie posiada sterowania piłkarzem bez piłki a przynajmniej Fifa11

4.Czy mozna zautomatowac gry tzn zeby niektore rzeczy robil sam - nie, możesz jedynie włączyć sobie asysty przy podawaniu i oddawaniu strzałów jeśli Ci to słabo wychodzi

5.i Czy moge ustawic zeby 2 zawodnik kryl zawodnika ktory ma najwieksze prawdopodobienstwo podania do niego - raczej nie, można tylko ustawić indywidualne krycie

no masz tam jakąś zakładkę wyzwania czy coś takiego i to wygląda jak zeszyt/notatnik, sorry ale nie będę specjalnie instalował starej fify żeby to dokładnie Ci napisać gdzie top jest, bankowo wiesz o co mi chodzi!

tam masz wypisane jakie zadania masz już zaliczone a jakie jeszcze przed Tobą, chodzi mi o te brązowe, srebrne i złote

819531478353821175209.gif

Opublikowano

mam jeszcze jeden problem bo gdy w lidze sie zajmie 1 lub 2 miejsce to sie trafia do Ligi Mistrzow lub Ligi Europy czy jakos tak , a ja skonczylem sezon na 2 miejscu i nie trafilem ani tu ani tu i zauwazylem ze nie mam zadnego meczu europejskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...