Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban- tylko czy perm?

TheBlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chodzi o to ze bociłem konto na boxy bocie, otrzymało ono Bana, no nic pogodzilem sie z tym, ale czy jest to premban, chodzi o to ze gdy loguje sie na konto to wyswietla sie lista serverów, gdy klikne server strona wraca do głównej strony logowanie dark orbit, i powiedzcie mi czy jest to perm bo o ile sie nie myle gdy byłby perm to przy logowanie wyskakiwalo by chyba konto ze ''takie konto nie istnieje''

Opublikowano

Jak w linku masz error 99 to ban albo ktos Ci na koncie siedzi.

w linku mam error 99

a co to pozostałych propozycji to: na chekerem nie sprawdze gdyz nie mam Id konta do suporto nie napisze gdyz znam odpowiedz: ''został pan złapany na uzywanie nielegalnych programów...'' , usuwanie ciasteczek nic nie pomogło,

Opublikowano · Ukryte przez Skorpion., 18 Września 2012 - Reklama cracka
Ukryte przez Skorpion., 18 Września 2012 - Reklama cracka

Perm i chuj..

Zakładaj new konto, kupuj xbota i ciśnij dalej BP z urki !!!

Opublikowano

w linku mam error 99

a co to pozostałych propozycji to: na chekerem nie sprawdze gdyz nie mam Id konta do suporto nie napisze gdyz znam odpowiedz: ''został pan złapany na uzywanie nielegalnych programów...'' , usuwanie ciasteczek nic nie pomogło,

To napisz do nich i się upewnij -.-

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...