Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Hecarim

Gurko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , myślę nad zakupem Hecarima. Wiem ,że według większości jest to postać do jungli (Tu go najczęściej widzę ),ale ja chciałbym używać go głównie na solo topie ,bo nie jestem dobrym junglerem :)

I tutaj pojawia się kilka pytań.

1.Czy jest to dobry pomysł?

2.Co sądzicie o nim?

3.Czy od wyjścia dostał jakies znaczne nerfy lub buffy? ( oglądałem na youtubie kilku popularnych "LoLowców" ,ale ich filmy z hecarimem na topie są z kwietnia, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy nadal jest mocny ,czy może o wiele słabszy.)

To tyle :) Dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

Jest mocny w niektorych match'upach lecz w late game pod Offtank wymiera poniewaz ma zbyt maly dmg aby wbijac w 5 osob..a nie ma zadnego skilla na odleglosc.

Wiec nie , nie jest dobry. Oraz dodatkowy - to ze na W mozna sie wyleczyc tylko limitowana ilosc.

Opublikowano

Na topie nie będzie dobrym pomysłem. Będzie raczej gnębiony tam przez większość postaci. Jako całokształt jest dość słabą postacią - wytrzymałości niema, dmg też mizerny, cc mogły by być lepsze.

Jedyne co mu dobrze wychodzi to ganki w early. W late raczej wysiada.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...