Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO-DYSKUSJA] 4 AUTA ZA KASĘ + NOWY PATCH

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś dodadzą nowe samochody za gotówkę i chcą wycofać inne wozy oraz poinformowali że nastąpi dziś przerwa konserwacyjna.

Po aktualizacji, która odbędzie się w tym tygodniu, cztery kolejne samochody będą dostępne za gotówkę z gry w Need for Speed World! Po przerwie konserwacyjnej (wtorek albo środa) będziecie mogli kupić następujące samochody:

Nissan Fairlady 240ZG – Nissan Fairlady 240ZG w 1971 r. trafił do sprzedaży w Japonii, aby stać się samochodem wyścigowym. To małe cacko ustanowiło standardy dla przyszłych samochodów sportowych, a dziś wcale nie widać po nim upływu czasu.

Pontiac Firebird Formula – Firebird Formula z jego silnikiem V8 350-CID Big Block o mocy 135 KM oferuje świetne prowadzenie i reakcje na poczynania kierowcy, przez co jest idealnym samochodem muscle zarówno na ulicę, jak i na tor.

Mustang Boss 302 ’69 – Jego silnik o pojemności 4,9l i mocy 444 KM sprawi, że poczujesz się jak boss!

Nissan GT-R SpecV (R35) – SpecV posiada podwójnie doładowany silnik V6 z kątem rozwarcia 60°, pochodzący z uznanej serii VQ Nissana. Świetne osiągi i wygląd supergwiazdy, to znacznie więcej niż potrzeba, aby dorównać rywalom.

Jeszcze jedna sprawa; zamierzamy także wycofać Chevroleta Chevelle SS, Lamborghini Murciélago LP 640, Audi R8 4.2 FSI Quattro i Toyotę Supra, więc upewnijcie się, że je zdobędziecie póki jeszcze możecie.

Opublikowano

Super super. A wiesz może za ile będą kosztować :P?. Moim zdaniem na pewno 250tys+

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nissan Gt-r SpecV - 1,7 mln

Ford Mustang 69'' - 1 mln

Pontiac Firebird Formula - 700 tys.

Nissan Fairlady - 500 tys. :)

O dzięki łap lajka. Ehh jak mówiłem naj 500tys trzeba będzie kase zbierac :D :D

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

@Torrez

Nie wiadomo.

Napisane jest że we wtorek, albo środę. Ale może to być dzisiejsza noc, albo jutrzejsza noc.

Krótko mówiąc, w przeciągu 27h i 13min od teraz (20:47) będą dodane 4 nowe samochody za IGC, a także 4 usunięte.

@masaktor

Dla mnie - tak, jak najbardziej.

@Top

A właśnie.

Te, co zostaną usunięte, to będzie usunięta opcja kupna za IGC, czy całkowicie wykluczą te wozy?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Pff. Myślałem, że będzie coś lepszego :/

Same złomki, nic ciekawego, nic dobrego. Ale może Wam się spodoba i mam taką nadzieję :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mi akurat odpowiada.

Mustang, mam nadzieję, dobrze się sprawdzi.

W dodatku jest stylowy.

Miałem dzisiaj okazję spotkać tego Nissana, nie wiem, jakim cudem normalny gracz go miał, ale wyglądał odlotowo.

Myślę, że i tobie, Skorpionie, przypadnie coś do gustu. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

O mój boże mojego mustanga wprowadzają.. ;x

Aż pozwole sobie kogoś zacytować

Kup samochody za SB -> patrz jak dają je za igc ;_;

No i standardowo wrzucą na niego setke naklejek, felgi za igc itp.

lownfast

Opublikowano

mam już go i jeden mi starczy :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

No i chyba wprowadzają, aktualnie serwery "off".

Oficjalne info

_____

Cel:

Celem tej przerwy będzie wprowadzenie łatki do gry Need for Speed World.

Data:

18 wrzesień 2012

Czas trwania:

4 godziny

Początek: 22:00 (czasu polskiego)

Koniec: 02:00 (czasu polskiego)

Nowości:

- Do gry dodane zostały ozdoby z okazji Oktoberfest.

- BMW M3 E30 “Brezeln” edition został dodany do gry i jest dostępny u Dilera Samochodowego.

- Do mapy gry zostały dodane lepsze ikony klas wyścigów, tak żeby lepiej rozróżnić, który wyścig pasuje do auta gracza.

- W opcjach mapy świata dodano filtr "pokaż niekompatybilne zawody".

- Auta ruchu ulicznego zostają usunięte z klasowych wyścigów. W pozostałych wyścigach auta z ruchu ulicznego zostają zredukowane.

Naprawione błędy/Zmiany

- Poprawiono stabilność klienta dla graczy z dużą liczbą samochodów.

- Dodano brakujące informacje o pozostałym czasie wypożyczenia samochodu.

- Poprawiono informacje pokazującą się przy próbie zakupu bez wystarczającej ilości SpeedBoost.

- Naprawiono błąd powodujący złe wyświetlanie ilości gotówki po sprzedaży części z pakietów kart.

- Naprawiono błąd powodujący złe wyświetlanie podwozia Lamborghini Sesto Elemento.

- Naprawiono kilka mniejszych błędów lokalizacyjnych.

Źródło

http://forum.ea.com/pl/posts/list/192290.page

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

No i chyba wprowadzają, aktualnie serwery "off".

Oficjalne info

_____

Cel:

Celem tej przerwy będzie wprowadzenie łatki do gry Need for Speed World.

Data:

18 wrzesień 2012

Czas trwania:

4 godziny

Początek: 22:00 (czasu polskiego)

Koniec: 02:00 (czasu polskiego)

Nowości:

- Do gry dodane zostały ozdoby z okazji Oktoberfest.

- BMW M3 E30 “Brezeln” edition został dodany do gry i jest dostępny u Dilera Samochodowego.

- Do mapy gry zostały dodane lepsze ikony klas wyścigów, tak żeby lepiej rozróżnić, który wyścig pasuje do auta gracza.

- W opcjach mapy świata dodano filtr "pokaż niekompatybilne zawody".

- Auta ruchu ulicznego zostają usunięte z klasowych wyścigów. W pozostałych wyścigach auta z ruchu ulicznego zostają zredukowane.

Naprawione błędy/Zmiany

- Poprawiono stabilność klienta dla graczy z dużą liczbą samochodów.

- Dodano brakujące informacje o pozostałym czasie wypożyczenia samochodu.

- Poprawiono informacje pokazującą się przy próbie zakupu bez wystarczającej ilości SpeedBoost.

- Naprawiono błąd powodujący złe wyświetlanie ilości gotówki po sprzedaży części z pakietów kart.

- Naprawiono błąd powodujący złe wyświetlanie podwozia Lamborghini Sesto Elemento.

- Naprawiono kilka mniejszych błędów lokalizacyjnych.

Źródło

http://forum.ea.com/pl/posts/list/192290.page

i ten filtr fajna rzecz nawet jedyne z czego sie ciesze to ten mustang i te auta z wyscigów skasują bo jak mnie to wkurzało jak tak jade jestem pierwszy a tu jeb mi auto wleci we mnie one jeździć nie umiały ogólnie spoko, ale i tak liczyłem na coś lepszego pozatym będziecie mogli pograc kilka godzin bez tranierów etc

mam już go i jeden mi starczy :)

nie martw sie Hadess teraz ci znów auta do obróbek wizualnych dojda :D
Opublikowano

Pff. Myślałem, że będzie coś lepszego :/

Same złomki, nic ciekawego, nic dobrego. Ale może Wam się spodoba i mam taką nadzieję :)

No wiesz oni dodają takie autka ze starszego roku :D. Ja to bym chciał jakieś dobre sportowe autka można powiedzieć że jakieś zajebiste. Ale te co są teraz to mogą być ;d

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Echh.. no nie i znowu bede musial czekac na aktualizacje trainera od GMZ ;D ale co tam bez sie gra fajniej

Wiem że to jest forum "cheaterskie" ale jaki jest sens gry w "Potrzebne dla prędkości: Świat" na hax`ach ?

Co do aut to Mustang Boss `69 dość dobrze się prowadzi jak na "muscle" wóz.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Echh.. no nie i znowu bede musial czekac na aktualizacje trainera od GMZ ;D ale co tam bez sie gra fajniej

wiesz kiedy mniej wiecej wyjdzie? i skad go pobrac?

Opublikowano

mustang słaby, GTR tez nie najlepszy ogólnie lipa

Mustang Boss jest słaby?? Chyba nim jeszcze nie jeździłeś.

97500709145262096604.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...