Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam błąd run time error 5 po wejściu na postać i dc, albo po prostu postać mi się ładuje, a inni gracze nie i po tym dostaje dc, a isrobot w tym czasie się zacina, co zrobić? Wszystko poinstalowałem!

Opublikowano

Ucięło mi kilka słów, otóż internet nie jest słaby jak i komputer więc informatyk wyżej się nie zna :) Wcześniej bot normalnie śmigał tylko po tym update za każdym razem gdy wybieram postać wyskakuje mi run time error, przeinstalowywałem wszystko i to też nic nie pomogło. Proszę o dalsze wypowiedzi, a nie bezsensowne spławienie, że komputer mam słaby czy internet. Mam stałe kablowe łącze (nie z jakiejś matrixstrady) 1mb/s. Komputer 4GB Ram Procek 2 dual core ponad 3 ghz vista home premium 32 bitowa.

Opublikowano

"informatyk sie nie zna"

jest w tym momencie calkiem nie na miejscu, bo moge sie doczepic teraz do 50 twoich bledow, ale nie na tym przeciez pomoc polega...

wiadomym jest ze ze slabym komputerem najczesciej dostaje sie dc gdy silk sie laduje po ladowaniu wyskakuje postac a tu dc....

a ze potraktowales mnie nie calkiem milo to odpowiem ci tak samo

nie podejrzewalem ze ktos jest na tyle slepy na to forum i na silkroada zeby nie zobaczyc nowej wersji gry, nie spaczowac gry/bota/loadera, jesli nie znam przyczyny tego co spowodowalo twoj blad najczesciej probuje droga eliminacji wyeliminowac bledne odpowiedzi, nie wzielem pod uwage ze mozesz poprostu popelnic podstawowy blad i zaglebilem sie bardziej w szukanie odpowiedzi..

edit:

1.uzywasz isro bota czy ibota

2.to bylo przed inspa czy po

Opublikowano

Jeśli masz maski w inventory to je włóż do depo i wtedy odpal ibota. A jak to nie pomoże to zrób screeny z itemami w inventory i tutaj je daj, bo gdzieś czytałem na forum że ten błąd wyskakuje gdy ma się jakiegoś itema, którego nie czyta ibot.

Sig.png

Opublikowano

Mam najnowsze wersje wszystkiego co potrzebne, zaraz dam screena jak lognę. Grajek - "informatyk wyżej się nie zna" - zachowujesz się jak podłe dziecko, nawiązałem do swojej sprawy, podałem parametry kompa i uznałem Cię za informatyka skoro udzielasz mi cennych rad. Jeżeli ty (o sznycel) uważasz, że każdy ma ochotę na ironiczne zagrywki, które miałyby Cię w jakiś sposób obrazić to się LECZ!!! Nie czepiaj się mojego pisma, bo być może byłem zmęczony(przyszło Ci to na myśl?). Nie muszę się z tego wszystkim tłumaczyć, ponieważ to nikogo nie obchodzi.

rosire - jesteś świetny, przypomnialem sobie ze przy wkladaniu masek dzina i wilka ze starego eventu do inventory, dostalem ten blad ! zaraz to sprawdze!

Opublikowano
Mam najnowsze wersje wszystkiego co potrzebne, zaraz dam screena jak lognę. Grajek - "informatyk wyżej się nie zna" - zachowujesz się jak podłe dziecko, nawiązałem do swojej sprawy, podałem parametry kompa i uznałem Cię za informatyka skoro udzielasz mi cennych rad. Jeżeli ty (o sznycel) uważasz, że każdy ma ochotę na ironiczne zagrywki, które miałyby Cię w jakiś sposób obrazić to się LECZ!!! Nie czepiaj się mojego pisma, bo być może byłem zmęczony(przyszło Ci to na myśl?). Nie muszę się z tego wszystkim tłumaczyć, ponieważ to nikogo nie obchodzi.

rosire - jesteś świetny, przypomnialem sobie ze przy wkladaniu masek dzina i wilka ze starego eventu do inventory, dostalem ten blad ! zaraz to sprawdze!

ehm ja podłe dziecko?

po 1 nie jestem informatykiem po 2 znam sie ale nie na wszystkim, ale z kompem, botami i silkiem mam do czynienia dobre pare lat, a jak wiesz doswiadczenie idzie na rowni z egoizmem i duma, sory za offtop.