Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrac

maniek7v7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boce caly czas obecnie golcem ale tez latam sporo na statki. TYlko tu chodzi mi teraz zeby dobrze zbierac uri z bota :) na alienach :) nie wiem czy moze zainwestowac w klucze i szukac lf4 lub dalej drony rozwijac? Najlepiej zeby wyciągał z 5k uri na godzine jak widze duzo ludzi pisze ze im tyle bot wyciąga a mi wyciaga troszke ponad 3k ewentualnie na sepromie 4k na godzine tylko ze na ammo x1 jade i na rakietach 2026

Opublikowano

No ... to od tego zależy .Wylociki czy alienki ; ) . wylocik ćma ,alienki aegis ...

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

No ... to od tego zależy .Wylociki czy alienki ; ) . wylocik ćma ,alienki aegis ...

zgodzę się z tym że na alieny aegis ale nie na bocenie na alienach

reklama

Opublikowano

Przy

No japierdole co za debile .... kolejny temat co kupić ... co wybrac ...

Po jakiego chuja podpięty jest ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/598812-inne-co-kupic-wybrac-za-dana-kwote-uridium/ ???

Sory ale sie wkurzylem .

Przyzwyczaj się do tego, że ludzie to z reguły śmierdzące lenie, głupcy i ignoranci :)

Pozdrawiam gorąco, także w/w

Katarzyna

Opublikowano

Przy

Przyzwyczaj się do tego, że ludzie to z reguły śmierdzące lenie, głupcy i ignoranci :)

Katarzyna

Tak jak mowisz tylko ze moze Ty śmierdzisz i masz mało inteligencji... wypowiedz swoje zdanie ale nie obrażaj!

Opublikowano

Tak jak mowisz tylko ze moze Ty śmierdzisz i masz mało inteligencji... wypowiedz swoje zdanie ale nie obrażaj!

Może ona ma na imię Katarzyna.

Takie tematy piszcie sobie na oficjalnym forum, to nie jest forum pomocnicze jak grać chyba?

Poczytaj sobie troszkę o dark orbit zanim zaczniesz grac.

Opublikowano

No ale spójrz, jesteś na tyle sprytny aby ripostować, zarzucać mi złe cechy oraz brak własnego zdania, a nie umiesz użyć opcji Szukaj lub wyszukiwarki lub cokolwiek?

Rozumiem więc, że ze swoim sądem trafiłam w sedno? Powinieneś mi być wdzięczny, bo w przyszłości będziesz miał łatwiej :)

Jesteś mądrzejszy o wiedzę, którą otrzymałeś za darmo i o lekcję, której ktoś chciał Ci udzielić.

Nie kierowałam mojej uwagi bezpośrednio do Ciebie tylko w odpowiedzi do zdania wyżej, tylko Ty się poczułeś urazony, więc - trafiony -> zatopiony.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

No ale spójrz, jesteś na tyle sprytny aby ripostować, zarzucać mi złe cechy oraz brak własnego zdania, a nie umiesz użyć opcji Szukaj lub wyszukiwarki lub cokolwiek?

Rozumiem więc, że ze swoim sądem trafiłam w sedno? Powinieneś mi być wdzięczny, bo w przyszłości będziesz miał łatwiej :)

Jesteś mądrzejszy o wiedzę, którą otrzymałeś za darmo i o lekcję, której ktoś chciał Ci udzielić.

Nie kierowałam mojej uwagi bezpośrednio do Ciebie tylko w odpowiedzi do zdania wyżej, tylko Ty się poczułeś urazony, więc - trafiony -> zatopiony.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Dziekuje za lekcje chodz mnie nie nauczyla niczego bo nie mam zamiaru ich słuchać a poniżej masz odpowiedź Pani Mądra :)

DObrze a teraz przeczytalem temat ktory rzuciliscie ze tam powinienem napisac. I po przeczytaniu okazalo sie ze gowno ten temat daje... Bo kazdy wypisuje według schematu i tyle tego tam jest az od zajebania tylko jakos nikt nie pisze co kto ma w co zainwestowac... co post ktos pyta a odpowiedź dostaje co 3 albo i 5 i to takie odpowiedzi ze pożal się Panie Boże...

Opublikowano

Dziekuje za lekcje chodz mnie nie nauczyla niczego bo nie mam zamiaru ich słuchać a poniżej masz odpowiedź Pani Mądra :)

DObrze a teraz przeczytalem temat ktory rzuciliscie ze tam powinienem napisac. I po przeczytaniu okazalo sie ze gowno ten temat daje... Bo kazdy wypisuje według schematu i tyle tego tam jest az od zajebania tylko jakos nikt nie pisze co kto ma w co zainwestowac... co post ktos pyta a odpowiedź dostaje co 3 albo i 5 i to takie odpowiedzi ze pożal się Panie Boże...

Rozumiem, że nic z lekcji nie wyniosłeś, skoro nie masz zamiaru słuchać rad.

Posty w stylu "co kupić" są z założenia głupie.

Jedyna odpowiedz to "kup to, czego Ci potrzeba".

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Moje zdanie jest takie jeśli potrzebujesz rozwoju konta havoc, lf-4 to zbieraj na aegisa(do wrót).

A jeśli chcesz się naparzać i masz w miarę dobre twoim zdaniem konto któremu nic już nie potrzeba to kupuj formacje.

Liczę na lllajkaaa. ;)

Temat wyczerpany odpowiedzi udzielone /close.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Rozumiem, że nic z lekcji nie wyniosłeś, skoro nie masz zamiaru słuchać rad.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Widze ze jestes tak mądra jak moj lewy kapec... Jesli takie posty w stylu "co kupic" sś głupie to tak jakbyś budowała dom i szukała w internecie materiałów z jakich najlepiej postawić konstrukcje i ktos również mogłby Ci napisac "kup co Ci potrzeba". Sory ale nie jeden Twoj post przeczytałem Pani Katarzyno i myśle że chcesz być najmądrzejsza na tym forum i brniesz do tego każdą możliwą drogą... Opanuj się kobieto!

Opublikowano

Widze ze jestes tak mądra jak moj lewy kapec... Jesli takie posty w stylu "co kupic" sś głupie to tak jakbyś budowała dom i szukała w internecie materiałów z jakich najlepiej postawić konstrukcje i ktos również mogłby Ci napisac "kup co Ci potrzeba". Sory ale nie jeden Twoj post przeczytałem Pani Katarzyno i myśle że chcesz być najmądrzejsza na tym forum i brniesz do tego każdą możliwą drogą... Opanuj się kobieto!

Jeśli chcesz porozmawiać o mojej głupocie lub mądrości - zapraszam na PW bądz GG.

Bez względu na to, czy chcę być najmądrzejsza, jak to nazwałeś, czy też nie liczy się fakt, że mnie to absolutnie w niczym nie przeszkadza. To co mi zarzucasz, jest kwestią interpretacji, kwestią wyłącznie Twojej interpretacji. Udzieliłam Ci rzeczowej odpowiedzi jednocześnie argumentując. Jeśli nie życzysz sobie rad, to po co w ogóle rejestrujesz się na forum publicznym? Ja nie znam Ciebie, Ty nie znasz mnie jednak cały czas robisz w moim kierunku prywatne wycieczki. Nie tędy droga :)

Jeśli uważasz, że w niczym Ci nie pomogłam i spamuję, raportuj :) Tylko pamiętaj na przyszłość - kto zadaje pytania, ten w końcu otrzyma adekwatną odpowiedz. Z mojej strony otrzymałeś.

Pozdrawiam gorąco, najmądrzejsza

Katarzyna

Opublikowano

Jeśli chcesz porozmawiać o mojej głupocie lub mądrości - zapraszam na PW bądz GG.

Bez względu na to, czy chcę być najmądrzejsza, jak to nazwałeś, czy też nie liczy się fakt, że mnie to absolutnie w niczym nie przeszkadza. To co mi zarzucasz, jest kwestią interpretacji, kwestią wyłącznie Twojej interpretacji. Udzieliłam Ci rzeczowej odpowiedzi jednocześnie argumentując. Jeśli nie życzysz sobie rad, to po co w ogóle rejestrujesz się na forum publicznym? Ja nie znam Ciebie, Ty nie znasz mnie jednak cały czas robisz w moim kierunku prywatne wycieczki. Nie tędy droga :)

Jeśli uważasz, że w niczym Ci nie pomogłam i spamuję, raportuj :) Tylko pamiętaj na przyszłość - kto zadaje pytania, ten w końcu otrzyma adekwatną odpowiedz. Z mojej strony otrzymałeś.

Pozdrawiam gorąco, najmądrzejsza

Katarzyna

Przy

Katarzyna

To jest Twoj pierwszy post(czytaj wyzej) w tym temacie i teraz pytanie gdzie jest to co tu napisalas? ---->" Udzieliłam Ci rzeczowej odpowiedzi jednocześnie argumentując"

W niczym mi nie pomogłaś obrażasz i zasłaniasz się tym ze to co piszesz sam sobie interpretuje... Nie robiłbym zadnych prywatnych wycieczek w Twoją strone jesli w ogole by się nie wypowiadała w tym temacie tylko swoje 3 grosze zachowała dla siebie bo "nie tędy droga" :)

Opublikowano

To jest Twoj pierwszy post(czytaj wyzej) w tym temacie i teraz pytanie gdzie jest to co tu napisalas? ---->" Udzieliłam Ci rzeczowej odpowiedzi jednocześnie argumentując"

W niczym mi nie pomogłaś obrażasz i zasłaniasz się tym ze to co piszesz sam sobie interpretuje... Nie robiłbym zadnych prywatnych wycieczek w Twoją strone jesli w ogole by się nie wypowiadała w tym temacie tylko swoje 3 grosze zachowała dla siebie bo "nie tędy droga" :)

Dałam Ci do zrozumienia, że

argumentując jednocześnie, że

Wypowiedz, przez którą się na mnie obraziłeś była odpowiedzią do kolegi, który napisał post wcześniej. A Ty mnie atakujesz, gdyż odebrałeś mój wpis jako bezpośredni atak na Ciebie. Otóż nie, jak już wcześniej wspominałam.

A co do:

ludzie to z reguły śmierdzące lenie, głupcy i ignoranci

nie mam powodów aby się sama z sobą nie zgodzić. Tak po prostu jest, czego dowodem jest przynajmniej 50% wpisów na tym forum.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...