Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co oznacz gift shop anti-fraud

piotr570

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostales bana bo kupiles zloto/czolg z allegro

jak bardzo trzeba byc glupim zeby nie domyslec sie ze te wszystkie czolgi i zloto wystawione na allegro pochodza z kradziezy?

860331433165800174608.png

Opublikowano

napisanie do supportu nic nie da... możesz i rok czekać na odpowiedź... jedyne wyjście to zapłacić... ja może i zapłacę ale kolesie ode mnie z klanu co mają do oddania po 19 000 golda to już chyba nie...:(

Opublikowano

od kogo zarządzasz zwrotu kasy?? nicki kolesi co sprzedawali to na allegro są już po blokowane.. możesz zgłosić to do centrum sporów - ja kiedyś tak zrobiłem z innym towarem - procedura trawa ze 3 miesiące a i tak nic z tego nie wyszło... możesz także zgłosić to na policję.. bo to w sumie kradzież.. ale pamiętaj że ty też brałeś w tym udział - kupiłeś kradziony towar - więc jesteś paserem..

mam ten sam problem co ty... teraz upomnieli się o 2500 golda a ja kupowałem jeszcze później inne kwoty.. nie wiem czy zaraz nie upomną się o pozostałe...

Opublikowano

Nie wiem czy warto o tyle zachodu sie pieprzyc. Z allegro ci nie zwroca nic napewno , jeszcze sie do cb przypierdzielá.

Polecam zaloyc new aqq. Czlowiek poprostu uczy sie na wlasnych bledach

Opublikowano

ale nie chodzi mi o allegro tylko o wyrównanie płatności czyli kupienie jeszcze raz złota ale na stronie Wota i to ponoć ściągnie zawieszenie konta, czy to prawda?

Opublikowano

@up - nie kupienie , a raczej oddanie im (oczywisie w ich rozumieiu, zlota ktore kupiles nie dostaniesz)

Opublikowano

ale nie chodzi mi o allegro tylko o wyrównanie płatności czyli kupienie jeszcze raz złota ale na stronie Wota i to ponoć ściągnie zawieszenie konta, czy to prawda?

Tak, musisz kupic tyle zlota ile wtedy na allegro zakupiles. Po zakupie golda na stronie WOT-a twoje konto zostanie odwieszone. A zloto ktore kupiles Ci zabiora.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak, musisz kupic tyle zlota ile wtedy na allegro zakupiles. Po zakupie golda na stronie WOT-a twoje konto zostanie odwieszone. A zloto ktore kupiles Ci zabiora.

Czy to jest takie trudne do zrozumienia.

Ukradłeś coś/Zepsules = Musisz to zwrócić ponosząc koszty.

Opublikowano

A w odpowiedzi od supportu dostanę wiadomość że muszę zwrócić tyle złota ile dostałem prezentu?

Na odpowiedź z supportu nie licz bo sie jej nie doczekasz - instrukcję co masz zrobić dostałeś w mailu..

jeżeli kupiłeś na allergo 14500 golda to teraz musisz kupić tyle samo na stronie WOT. Od razu ściągną Ci tego golda z konta (wejdzie na konto 14500 i zaraz dostaniesz komunikat że 14500 Ci z konta zeszło)

i odblokują konto

prościej wytłumaczyć już nie potrafię..:(

Opublikowano

A w odpowiedzi od supportu dostanę wiadomość że muszę zwrócić tyle złota ile dostałem prezentu?

Wejdz na swoj e-mail na ktorym masz zalozone konto w grze, tam masz info na ten temat.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak. Zapewne te sumy wahają się od 100 do 200zł. Kupowanie złota, czołgów czy innych dodatków na allegro jest najgorsze co może być, powinieneś się ustrzec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...