Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] mam pytanko pomożecie?

Thersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie mianowicie czy da sie kliknąć jaką literą np "s" tak żeby Objęcie ducha dzialało na klawiszu ? bo nie chce mi sie klikać tak na dół i wycelować czy da sie jakoś inaczej z tego walnąć ? bo to jednak pare sek zajmuje kliknięcie i strzał czy da sie na jakimś klawiszu ?

League Of Legends :)

Opublikowano

Itemki są podporządkowane cyfrom: 1, 2, 3, 4, 5, 6 :P. Wystarczy, że przeniesiesz go na odpowiadające Ci miejsce, klikniesz cyfrę i już masz wybrany item :P. Później wystarczy strzał :).

Opublikowano

Koledzy dobrz mowia. Skroty klawiszowe do uzywania itemow (poty, wardy, DFG, hextech), w zaleznosci od slota, sa na klawiszach 1-6.

3x tak, dziekujemy

Opublikowano

On chce mieć to pod S a wy mu pierdolicie 1,2,3,4,5...

ESC>Key bindings > wybierasz slot w którym ma być itemek > klikasz na okienko klikasz S i masz .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Diaz czytanie ze zrozumieniem nie boli. Napisał, że chce mieć np. pod "s" co nie znaczy, że akurat tam ma to mieć. Chodziło mu o to żeby nie klikać na item tylko kliknąć klawisz i szybciej wybrać.

Opublikowano

Ogólnie na "S" Ci nie polecam, bo to jest zatrzymanie akcji bohatera (przydatny klawisz). Jest możliwość dania użycia itemów na tzw. smart castach - polega to na tym, że nie musisz klikać po wciśnięciu klawisza, wystarczy, że namierzysz na przeciwnika, wciśniesz danego binda i bam - użyto :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie wiem po co ludzie se zmieniają to.

Przecież położenie od 1 do 6 jest bardzo wygodne do używania itemków.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...