Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Archer :)

kamien4421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest może ktoś doswiadczony i podpowie mi kilka wskazówek odnosnie archera?

Jak expic itp np marmurek czy nw na wikekszym lv 70+ Lub są jakies tuty :).

/reflink

Opublikowano

Expić jest bardzo łatwo. Wystarczy że umęczysz się do tego 30lvl i kupisz koziki +9 z sr pod expa. Potem Kupujesz Jesionka.

Od 5-10 exp na pieskach wilkach itp tylko musisz używać Łuku do bicia (oczywiście używając skille) a do dobijania Jakeś sztylety. Najlepiej podstawowe eq do expa powinno wyglądać następująco:

Zbrojka na 1-9 lvl +6,7,8,9

Sztylety na 1lvl lub na 10 (niepamietam jakie są chyba Amija ;-)) Też +6,7,8,9.

Łuk na 5-10lvl +6,7,8,9

Butki mogą być słabe +5,6,7,8,9

Tarcza+ 5,6,7,8,9

Hełm +5,6,7,8,9

Branzoleta nie musi być jakaś tam bajerancka. Tylko ważne by w zbrojce były jakieś bony pż 1k Ale nie muszą. Jak byś chciał iść na dzikusy to polecam eq+8,9 ;-) A dasz rade

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Jakiś 10lv wbijasz lajtem z eq+6, potem lurujesz na dzikusach/bo/ezo do 30lv, kupuje eq +9, bizu z hp, jelonek+40sr +9 i marmurki w v2. Przyda się poli, bo jak nie masz wgl to chyba 5min marmur, a jak na P to 15 albo 30, nie pamiętam

Opublikowano

@2UP Potem kupujesz jesionka? Wtf? A nie jelonka... Czytam Twój drugi post i zastanawiam się czy kiedyś grałeś w metina ;/ Jak nie jesionek dla ninjy to bon 2k hp w srebrnej...

@TOP

To tak pierw co zrób to wbij polimorfie na P i kup jakiegoś jelonka +9 z kd potwora+3/4 średnie jak najwyższe (Z 30+). Zbroja nie musi być +9 ważne byleby był bon 1/2k hp i najlepiej kd uchylenia i speeda. (Speeda się przyda bo zawsze łatwiej uciekniesz od moobków jak już będziesz miał mało hp) Reszte eq staraj się kupić z bonem hp (To co możliwe oczywiście) Pierw polecam Ci lurować na BO i wbić ten 40 oddać biologa a później próbować lecieć do v2 i expić.

PS: Wiem, że chaotycznie napisane ale nie mam czasu :D

@DOWN

Luzik :D Tak tylko pisałem ^^

Opublikowano

@Up grałem ale dawno więc mogłem się pomylić :D Przepraszam za to i zaraz poprawie na Jelonka.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...