Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Costüme System Fulll

qarezz01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

phe...

nismo mocny jestes system energii to ja juz mam od dawna z questem takim jak na pl i ze to dziala bez difa to wiem ;) te zbrojki mozna dodac jako zwykle zbroje (juz kilka dedykow tak zrobilo)

jednak ja poczekam az dopracuja ten system kostiumow

matusznyback , moze i samemu cos robic sie oplaca ale co z tego ze sie nameczysz jak tylko twoj serwer ruszy mowie o dedyku czy no hamachi sciagna clienta rozpakuja pokradna rzeczy a Questa podrobia nie tacy sa co sie znaja nie polacy to niemcy

co z tego jak dopracują, jak i tak będziesz po nich jechać, że kradną.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

phe...

nismo mocny jestes system energii to ja juz mam od dawna z questem takim jak na pl i ze to dziala bez difa to wiem ;)

Dobrze, że ty masz wszystko wcześniej od wszystkich :)

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

No to mam problem wszystko dodałem idealnie kostiumy się zakładają ale nie w tym nowym okienku z resztą w żadnym okienku nie są "type" i subtype zmieniałem i nic pomoże ktoś

navas63.png
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby ktos spolszyć tego tutka?

Co tu do spolszczania, jak ktoś jest ogarniety w tworzeniu serwerów to nie problem go dodać, a poza tym masz filmik na youtube ktory moze ci pomóc :)

@Top

Cieszy mnie widok zagranicznych userów którzy dodają tuty na naszym forum, oby tak dalej ;-)

W pewnym stopniu mi się na pewno przyda, bo mam zamiar niedługo tworzyć własny projekt serwera, dzięki!

Opublikowano

Bardzo proszę o pomoc ponieważ udało mi sie dodać system kostiumów to teraz mam taki problem ze nie mogę ich założyć a dokładniej w okienko Kostiumów. W syser nie ma żadnego błędu wina może leżeć w plikach zawartych w root.

SS >> KLIK <<

Opublikowano

Wiesz dałem Lunchera do PL'a zpatchowanego z dzisiaj odpaliłem i nie było (okienka na stroje) bo chciałem sprawdzić tylko czy te stroje wgl da się zakładać w tym całym systemie Kostiumów.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Autor nakazuje usunięcie hasła dla użytkownika root@localhost - bez sensu bo nie jest to potrzebne do działania questa - Wystarczy przerobić funkcję w questlib. Ogólna ocena dla systemu to 6/10 - masa rzeczy do poprawienia w nim.

snap3d.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

a ja mam wyciągnięte locale z pl bo tutaj nie działa aha i jest problem z root pliki do bani nie działają pasek ładuje się i nie kończy

Edit:

Jak ma ktoś zedytowane root albo wie jak i co prosze piszcie pw :)

2997255933.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...