Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie hasło nie działa pomocy

Fet4lity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie dziś po wielu godzinach udał mi się pobrać ze stema DC Universa online , zarejestrowałem się na stronie i kiedy wciskam przycisk graj pokazuje się niebieskie okienko do wpisania loginu i hasła ... oczywiście nie raz się logowałem do takich gier dostałem meila o potwierdzenie konta oczywiście kliknąłem zalogowałem się bez problemu na stronę

gry po czym chcę się zalogowac dostaje komunikat blednę hasło albo login a 100% nie możliwe oki raz mogłem się pomylić wpisuje kilka razy nic ...po czym sprawdzam na stronie i tam bez problemu się loguje nie wiem czy to jest wina ze może przez stema pobrałem tą gre na prawdę nie wiem jak się zalogować meila dostałem ,potwierdziłem ,zalogowałem się bez problemu na stronie , nawet zrobiłem kilka kont i nic ... pomocy z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

aha dzięki za odpowiedzi bo juz wszystkiego próbowałem aby się zalogować ...;/ coś szukałem na necie i wiele ludzi tez ma problem ale żadnej konkretnej odpowiedzi , jeszcze spytam długo to tak juz jest z tym ze się nie da zalogować bo nie wiem czy warto to trzymać na dysku :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...