Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Zapraszam :-)

Jarecki0555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytań odnośnie CounterStrike , bo jestm nowym graczem dziś zacząłem grać , ale nie wiem o co w tym chodzi . ;d

1. Czy trzeba kupić konto na steam ?

2. czy wbia się lvl , ma się swoja postać ?

3 . o co chodzi dokładnie w tej grze ?

Opublikowano

Kiedyś nawet ja zaczynałem :D

1.Jest Counter Strike Non-Steam 1.6 i można na nim grać na większości serwerach. Ja gram ponad rok a Steama kupiłem 3 dni temu ,a to dlatego ,że miałem dość rezania mnie od "jebanego ns'a" i cheatera.(na non steam mozna czitować a na steamie sie to nie oplaca :D) . W każdym razie warto wydać te 20zł+ na Steama.

2.Nie wbija się tam lvl.... Są serwery z wgranymi modami np. DiabloMod i CODMOD gdzie można wybrać sobie klasę i expisz. Przeważnie nie gram na takich serwerach wole sobie pobykać na równi :D

3.Zależy od mapki ... na mapach z przedrostem "de_" chodzi o podłożenie paki (bomby) w terro a o rozbrojenie jej w Counter Terrorist. Dużo jest tych map np. "aim_" czyli bronie leżą na ziemi a ty bierzesz jaka chcesz i wojna :D.

Pozdro

rsdgx1.jpg

Opublikowano

1. Jeżeli chcesz coś osiągnąć [esl] to trzeba jak nie to nie trzeba.

2. Nie, jest to gra, w której liczą się umiejętności [refleks].

3. Terroryści muszą podłożyć bombę, a antyterroryści muszą ją rozbroić.

Bomba wybucha = wygrywa tt

Bomba nie podłożona = wygrywa ct

Bomba rozbrojona = wygrywa ct

Opublikowano

Aha czyli mam rozumieć , że to jest gra tylko dla zabicia czasu ;d

Nie masz swojej postaci , nie expisz ?

Po prostu jak Ci się nudzi to wchodzisz i grasz? :D

No trochę dziwnie , bo ja wolę gry takie jak Battlefield , ale na moim kompie nie ogarnia .; /

Ale dzięki za Odpowiedzi ;p

Opublikowano

1. Jeżeli chcesz dołączyć do jakiegoś spoko mocnego klanu albo grać na esl to musisz mieć steam ( przy okazji nikt cię nie wyzywa od jeba^26262 non steam )

2. Zależy na jakim grasz serwerze są różne typy serwerów: COD:MW ( wbijasz level ) , DiabloMod( tu też się wbija level) , TP- team play ( gra zespołowa nie wbija się level'ów nic ) , 4Fun ( gra z nutką zabawy i wygłupów ) , ja właśnie na takich często gram

3 . Są 2x typy mapy : z bombą albo z hostami ( hosty to ludzie uprowadzeni przez terrorystów cele ct jest uratowanie ich )

a) tt podkłada pakę

B) ct ma na celu ją rozbroić

-----------------------------------------------

a)tt pilnuje hostów

b)celem ct jest ich uratowanie przed końcem czasu rundy

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...