Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Które autko?

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Mam dylemat.

Które autko wybrać?

Zależy mi na:

prędkości - 20%

starcie - 35%

łatwych zakrętach - 45%.

Ford Mustang RTR-X

688 | 844 | 759

Ogółem 763.

Klasa S.

Części - seria uliczna.

BMW M1 PROCAR (1979)

728 | 881 | 627

Ogółem 745.

Klasa A.

Części - seria wyścigowa.

Lamborghini Murcielago LP640

726 | 816 | 601

Ogółem 714.

Klasa A.

Części - seria wyścigowa.

Mnie najbardziej przekonuje Ford, ale nie wiem, czy mam rację.

Do Forda jestem w stanie kupić autko za 1500 BOOST'ów z częściami wyścigowymi, aby przełożyć je na Fordziaka.

Proszę o wasze opinie.

Daję lajki. ;)

Pozdrawiam,

Lon333ly.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Z tych podanych odrzucam od razu Lambo, wóz bardzo dobry, ale nie tak dobry jak kiedyś, są lepsze.

RTR-X ja na Muscle Cara prowadzi się świetnie, najlepszy do pościgów, jeden z najlepszych wozów w grze.

M1 Procar podobnie, znakomite osiągi i co najważniejsze, wóz jest bardzo zwrotny i znakomicie się prowadzi, pod tym względem jest w ścisłej czołówce.

Sam mam M1 i jest to mój jeden z najszybszych wozów, a trochę ich mam w garażu, RTR-X'a też mam i bardzo polecam jak masz zamiar grać dużo zawodów z policją.

Podsumowując, ja z tej trójki polecam ci BMW M1 Procar, wóz bardzo uniwersalny, nie będziesz nim zawiedziony :).

Opublikowano

Hmm ... nie napisałeś dokładnie czy będziesz wykorzystywał w sprintach / torach / pościgach to trzeba pisać wszystko:) Ogólnie RTR-X ma dobre prowadzenie , ładne przyśpieszenie , no start trochę słabszy niż LP640 i BMW , ale ładnie się sprawuje w pościgach . Lambo świetny start , przyśpieszenie dość dobre , ale słabsze niż RTR-X , prowadzenie dla niektórych może być ciężkie ale ja np posiadam LP640 i da się je opanować, a w pościgach średnio . BMW M1 Procar , dobre sterowanie , przyśpieszenie dobre , na starcie jak dla mnie słabszy od LP640 ale lepszy od RTR-X'a , ! duży impuls nitra ! , w pościgach najsłabszy z tej 3 jak dla mnie . Ale ogólnie polecam ci najbardziej z tej 3 BMW M1 Procar , a jeśli naprawdę dużo pościgów no to RTR-X'a .

Opublikowano

Dziękuję za te wyczerpujące wypowiedzi. ;)

Ale czy jak zamontuję wyścigowe części do RTR-X'a, to nie będzie lepszy od BMW?

Zależy mi na dobrych wynikach na torach i sprintach. Na pościgach zagram od czasu do czasu.

Ja często też patrzę na wygląd, no i obecnie daję RTR-X'owi i BMW 10/10, dlatego też każdy mógłby napisać swoje skromne zdanie, jaki jemu się bardziej podoba?

Nie pisać, bym sam wybrał, bo nie mogę się zdecydować.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie moge Ci dużo napisać o osiągach ale dla mnie RTR-X to kompletna porażka ze strony EA.. Bo po co dodawać typowe auto do driftu do gry w której nie ma driftu xD

BMW mi sie baaaardzo podoba ;)

Opublikowano

hmm co do zrobienia ogólnie wizualnie też też autek to Lambo naprawde jest złe ale RTR-X i BMW jest fajnie udekorować :) Ale jak chcesz wyścigi i rzadko pościgi to teraz jak najbardziej ci polecam BMW , jak średnio pościgi a nie rzadko to Lambo

Opublikowano

A czy "BMka" przy "zawrotnych prędkościach" (270mph +) nie będzie miała za słabych zakrętów?

I jeszcze jedno.

Czy ja dobrze mówię, że te wartości (728 | ... | ...) to są konie mech., przyspieszenie (start) i zwrotność?

1389638202-U295319.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym wyborem w twojej sytuacji była było by BMW. Tak jak kolega "Tetsuo" powiedział, ja sie zgadzam w pełni z nim.

Opublikowano

Proszę o zamknięcie.

Widzę, że niektórzy nie wiedzą, że starych tematów się nie odkopuje...

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...