Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota

Grzsta9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam bota który naśladuje czynność mojego kursora. Pamiątam, że takie coś było tylko nie moge przypomieć sobie nazwy. Szukam go ponieważ mam taką grę w której trzeba dużo klikać a mi się nie chce robić tego codziennie. Jeśli ktoś znajdzie lub powie mi nazwę tego bota będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

tasker niestety nie działa na win7

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

mozliwe ze autoit posiada funkcję nagrywania ruchów (widzialem ale nie sprawdzalem jak dziala)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Witam. Szukam bota który naśladuje czynność mojego kursora. Pamiątam, że takie coś było tylko nie moge przypomieć sobie nazwy. Szukam go ponieważ mam taką grę w której trzeba dużo klikać a mi się nie chce robić tego codziennie. Jeśli ktoś znajdzie lub powie mi nazwę tego bota będę bardzo wdzięczny.

Mouse recorder pro powinien Cię zainteresować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...