Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Serwer

FiLaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam takie pytanko . Obecnie gram na serwerze PL2 ale od dłuższego czasu coraz wiecej osob lata tam na bocie i uzywa programów np. na zwiekszenie dmg głownie. Chciał bym zaczać od nowa. I nie wiem na jakim serwerze obecnie mało osób uzywa programów i ogóglnie nie gra tam dużo ludu . Piszcie swoje propzycje . U osoby ktorej wybiore serwer dam like .

Opublikowano

Czechy 3 to jeden z nowszych servów. Mało wiary, ale stosunkowo dużo polaków[EIC]. Spróbuj sam :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Witam , mam takie pytanko . Obecnie gram na serwerze PL2 ale od dłuższego czasu coraz wiecej osob lata tam na bocie i uzywa programów np. na zwiekszenie dmg głownie. Chciał bym zaczać od nowa. I nie wiem na jakim serwerze obecnie mało osób uzywa programów i ogóglnie nie gra tam dużo ludu . Piszcie swoje propzycje . U osoby ktorej wybiore serwer dam like .

NIE MA PROGRAMÓW NA DMG !!! może drukowanymi zrozumiecie dzieci, że ktoś bije 80k z białki to nie znaczy, że ma program -.- Sam z max wszystko wyciągam po 250k-300k -.- (full koks)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Nie ma programów na wzmocnione dmg... poprostu ulepszają lf4, drony.

Graj na pl2, a na każdym serwie jest od groma botów ;)

Wszędzie są boty jak nie ma programu na dmg a kerkav miesza rsb+ białko wychodzą kosmiczne liczby .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Wszędzie są boty jak nie ma programu na dmg a kerkav miesza rsb+ białko wychodzą kosmiczne liczby .

No tak kerkava miesza ammo, ale zwykły gracz z wprawą też tak umie ;D

Chodziło mi o programy które dosłownie wzmacniają DMG nie o kerkave.

I na każdym serwie lata na tym pełno ludzi ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...