Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6k IP

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vayne w late i raczej nic pod DMG i AS nie moge sobię więcej przypomnieć

Oczywiście nie musze pisać że vayne jest zajebista bo jej zalety znają chyba wszyscy .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Varus - dobry w każdej fazie gry, jak się umie nim grać... Łatwy harras z AA (a jak masz już W to ma dodatkowe DMG + ładunek na sobię więc ludzie zazwyczaj uciekają,a ty ciskasz w nich full naładowane Q i zostaje im po 50 hp, na spowolnienie ciach :D ( mówiłem tu o 2-3 lv ), super farmienie, więc kasa leci łatwo, genialne ulti do TFów, nie raz możesz to ty varusem zainicjować TFa :> Pozdrawiam.

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Vayne hmm.

Dobry ad carry, łatwa farma, gonienie/uciekanie, fajny ult, stun.

Jak najbardziej polecam carry.

Drugą postacią którą mogę Ci polecić jest Ezreal.

Miazga AD, łatwa farma, łatwy harras, escape z E, świetny ult, mały cooldown na Q.

Q za każdym trafieniem w miniona czy też champa dodaje speed ataku.

Polecam Ezreala świetna postać, duży dmg, daje frajdę z gry i nie nudzi się.

Pozdrawiam : )

Opublikowano

Widzę, że preferujesz Twitcha, a to, że ja nim ciągle gram (ok. 7 meczy pod rząd) to Ci go polecam.

Twitch, ogólnie postać ta ma bardzo dobre skille szczególnie po tych "buffach" (niby bufy, ale znerfilii mu niewidkę ;/). Najlepiej dać 6AA i potem kliknąć E i przeciwnik ma 1/4hp. Niewidka, bardzo przydatny skill do dobijania/chodzenia po jungli/przyśpieszenia. Ulti, które potrafi zamieszać w TF i szybko da się wbić pente.

Opublikowano

A ja polecam koga, świetny pasyw w Q, dobre ulti rzucasz w krzaki gdy jesteś nie pewny czy wchodzić, spore dmg do tego W zwiększony zasięg czyli duży + dla ad carry i oczywiście slow którego praktycznie nie da się uniknąć. W early jak i w late game tak samo daje sobie świetnie rade, podobno ludzie mówią że na tle dzisiejszych ad carry jest słaby bo nie ma escape (tutaj miałem dopisać że faktycznie jest to prawda ale to i tak nie zmniejsza jego szans na linii) . No i świetny sam pasyw gdy np. przy 1v1 ktoś ucieknie ze 100hp. Kog maw op.

lownfast

Opublikowano

@up

No niestety :/

W dzisiejszej mecie gra sie wlasciwie tylko champami z escape. Miedzy innymi dlatego np. Gp poszedl w odstawke, Ashe tez, morde takze coraz rzadziej widuje. A np. Wczesniej rzadko uzywany ez stal sie top tier pickiem. Wszystko dzis opiera sie na mobilnosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...