Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Szukam klanu

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grzecznie pytać o wiek ;)

Ale jak trzeba to oczywiście że powiem, a lat mam 15.

Mutacja jest dogadać się z starszymi umiem i szczerze mówiąc wole pogadać ze starszymi jakoś lepiej mi to wychodzi :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ravoner chciałbym byś tak często wypowiadał się na naszym forum i wbił wreście na mumble:)

@By nie było spamu to do DP-P musiałbyś mieć 18lat no i od jakiś paru dni rekrutacja od 2x8 Tier lub 9 :)

Opublikowano

Ravoner, ogarnij się. Najpierw proponujesz mu przystapienie, a teraz odmawiasz. Jesteś chamski i nie odpowiedzialny.

Bo 15 lat to je gimnazjum człowieku.

Opublikowano

Ravoner, ogarnij się. Najpierw proponujesz mu przystapienie, a teraz odmawiasz. Jesteś chamski i nie odpowiedzialny.

Myslalem ze ma wiecej, w swoim temacie nic nie pisal o wieku.

A tak pro po jak na kida przystalo mogl bys sie troche grzeczniej wypowiadac zamiast obrazac i oceniac innych po pozorach.

Ravoner chciałbym byś tak często wypowiadał się na naszym forum i wbił wreście na mumble:)

@By nie było spamu to do DP-P musiałbyś mieć 18lat no i od jakiś paru dni rekrutacja od 2x8 Tier lub 9 :)

Widze ze sporo osob z naszego klanu jest na tym forum, to chyba juz druga tu widze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak na KidModa przystało, tak się zachowuje, zwróciłem Ci uwagę. I zachowałem się 'grzecznie' nie obrażając Cię, ale dając Ci twoje cechy.

Opublikowano

Wiedzę że gotujecie się do wojny. Proszę o spokój bo będzie nie miło.

Ravo, nie mogłeś od razu napisać że wymagane jest 18 lat ? A tak wql to 15-16 lat to już odpowiednia granica kiedy kończy się "smarkulstwo" :D

Cóż nie kwestionuje niczego, ale ja także mam 16 lat i sądzę, że gram lepiej niż nie jeden dorosły :) (Nie żebym twierdził że jestem lepszy :P )

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Wiedzę że gotujecie się do wojny. Proszę o spokój bo będzie nie miło.

Ravo, nie mogłeś od razu napisać że wymagane jest 18 lat ? A tak wql to 15-16 lat to już odpowiednia granica kiedy kończy się "smarkulstwo" :D

Cóż nie kwestionuje niczego, ale ja także mam 16 lat i sądzę, że gram lepiej niż nie jeden dorosły :) (Nie żebym twierdził że jestem lepszy :P )

Nawet nie wiedzialem ile jest wymagane, po prostu podalem dowodcy jego czolgi i statystyki a on sie nie zgodzil. 18 lat wymagane ale sa wyjatki wiec myslalem ze go wezma dlatego pisalem.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...