Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupowanie na globalu

kukuryku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przegladalem rozne fora.

Na jednym forum z mojej starej gildii ludzie pisza o dupowaniu niestety opis tego jest tylko w dziale zamknietym:/

Opublikowano

dc sr00f :) dc hack to nic innego jak pakiety:] tak samo jak Lahap pakiet wlasnie pracuje nad tym bugiem moze uda mi sie cos z tym zrobic

The End

Opublikowano

It doesn't work that way. I had 30b in inventory, then sent C1 06 BC 35 89 3B four times (in 1 network packet) to get B+1 x 4 but got b+1 x 3 and the "items are lacking" message

I also tried the other way - dissolve twice with C1 07 BC 34 88 3A A9 (this is B+1 in top-left square). This didn't work either (b+1 dissolved but only one time, and I got the message that it can't dissolve 2nd time).

Also, I tried trading other char with my b+1 and dissolve during trade, but to no avail. Well, need to try more, also, some bugs don't work short after maintenance, so we can try later again

gosc napisal to na mpcforum.com

Opublikowano
ah kryniu pokazal sie ^^ kryniu pisz gg 12218258 ;]

przepraszam, czy to ten kryniu ktory podobno zlamal zabezpieczenia CM2.0, a jakos temat ucichnał? jakos mi sie nie chce wierzyc ;]

que?

Opublikowano

i tried shadow bugging B+1 stacks and attempted to send the dissolve packet to lahap. didn't work. gave me some weird message. i also tried dissolving jewels in a trade, didn't work. it sounds like its very easy to do however, but we must be missing something.

Opublikowano
do ciebie bym napisal jajko napisz na gg 07005566 i to ma znaczyc ze jestes jajkiem przy klawiaturze okas

...

hi, tutaj Ber z forum globala aka Overhunt z gry

jestem juz zupelnie zdezorientowany, na gmo albo to ktos sobie z Ciebie jaja robi i pisze jakiego to masz dola, a tu znow wracasz do punktu wyjscia i do pojezdzania, tak? wez moze odstaw jedno i drugie(dragi&gmo), choc nie wiem czy nie napisalem w dobrej kolejnosci. Pytalem tylko czy to jest ten gosc, o ktorym co nieco ludzi mowilo scammer. Nothing more, nothing less. pro100

que?

Opublikowano
Podziel się ktoś informacją jak sie dupuje :D Czekam na PW ^_^

Jesli ktos by to znal wco watpie to i tak masz bardzo male szanse na to zeby sie o tym dowiedziec poprzez pw, gdyby kazdy zaczal kopiowac to rynek by upadl ^^ tak jak to bylo na zhyper mu w przypadku wingow 3rd gdzie najpierw kosztowaly 100s pozniej 3-7^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Global i tak niedługo padnie

Wtf???... chyba Cie koles pogielo.. Wiesz ile oni w tym zarabiaja? jaka masa ludzi kupuje Goldy?? w pale Ci sie to nie miesci.. jeszcze jak doje..ia exp 10x to juz w ogole kosmos.. -.- a Cheaty dzialały i beda dzialac nic na to nie poradzą ;D zawsze znajdzie sie jakis proo ktory napisze dobrego cheata xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...