Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nubot!!

JohnyKalesony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema-wam-ludzie:]

Dział-z-nubotem-powinien-być-ponieważ:

1-Jest.łatwy.w.obsłudze.i.do.zainstalowania.nie.jak.Tbot!!

2-Niektórzy.nie.umieją.sie.posługiwać.Tbotem.i.nie.mają.bota!!

3-Jest.nowy.Revbot.coś.jak.Nubot!.łatwy.w.obsłudze.i.wogule...

Dzienki.za.Przeczytanie.

Pozdrq-Johny(alek1980)

Opublikowano

Siema że-mnie-popieracie-więc-zgłaszam-sie-na-Moda-do-nubota:]mam-doświadczenie-jeżeli-ktoś-był-tutaj-wczesniej-na-mpc-To-wie-że-ja-Jestem-Alek1980-miałem-ponad-300-postów-i-respektu-10.lub.15!Respekt-albo-pomoc:]

Jeżeli-nim-zostane-to:

1-Będe.donosił-różne-ciekawe-rzeczy

2-zrobie-porządek

3-Będe-codziennie-od-13:35:]

4-Ale-Jestem-nie-pełnoletni-nie-wiem-czy-tu-przyjmujecie-do-modów-niepełnoletnich

5-Byłem-modem-na-innych-forach:](nie.których)

Pzdrq-Johny(alek1980)

Opublikowano

Po 1, najpeirw administracja powinna to rozpatrzyć..

Po 2, nie ten topik, zalozysz oddzielny.

Po 3, spacja Ci nie dziala o_O?

Opublikowano

Chodzi-o-Dział-nubot-jestem-za-i-inni-też-za-tym-żeby-został-zrobiony-a-jeżeli-będzie-to-moge-tam-robić-jako-mod-czy-coś...znaczy-nie-moge-żebyście-mnie-błagali-ale-chcem:]mam-doświadczenie-jeżeli-ktoś-był-tutaj-wczesniej-na-mpc-To-wie-że-ja-Jestem-Alek1980-miałem-ponad-200-postów-i-respektu-10.lub.15!Respekt-albo-pomoc-tak-sie-zwało

Jeżeli-nim-zostane-to:

1-Będe.donosił-różne-ciekawe-rzeczy

2-zrobie-porządek

3-Będe-codziennie-od-13:35:](i-inaczej-jak-sie-ustali)

4-Ale-Jestem-nie-pełnoletni-nie-wiem-czy-tu-przyjmujecie-do-modów-niepełnoletnich

5-Byłem-modem-na-innych-forach:](nie.których)

Pzdrq-Johny(alek1980)

Opublikowano

Lol-ale-czy-nie-umiesz-pisac-normalnie-?

A-nie-możesz-umieszczać-te-ciekawe-rzeczy-noramlnie-w-dziale-silkroad-? Muszisz-miec-specjalny-dzial-?

usunieta by MIKE

Opublikowano

Nie rozumiem was! Chłopak ma dobre chęci! Może nie nadawać się na moda ale według mnie

dział pod nazwą NuBot powinien powstać! Na starym MPC co prawda popadł on trochę w ruinę

ale to częściowo za sprawą moderatorów opatrujących go!

PS: Nie jednokrotnie byłem świadkiem kiedy "pełnoletni obywatel" zachowywał się o wiele gorzej

niż osoba nieletnia! Liczy się to z jakim zaangażowaniem dana osoba wykonuje swoje obowiązki a

nie ile ma lat!

EDIT

PS:

Lepiej byloby podac konkretny wiek: 11,12 lat?

Wyczuwam w tym pewną ironię... (może tylko ja)

A może chciał się także dowiedzieć co inni forumowicze sądzą o jego kandydaturze na moderatora!

Ja osobiście wolał bym żeby częściowo to użytkownicy decydowali kogo chcą na moda!

Się gra, się ma
Opublikowano

Seldku coś ci nie wyszło zamykanie tego topicu, scale go z tym drugim :]... tak będzie najlepiej bo po co dwa? :[

Co do zamykania niech zostanie tamten jest o dziale nubota wiec nie ma zadnego halo :]

A co do zalozyciela, jak na mój gust jesteś jedną z tych osób która za wszelką cene chce dostać moda :/...

Opublikowano

Jak juz pisalem w innym temacie nubot praktycznie nieistnieje. nubot potrzebuje zmiany w "etc",a przy kazdym załaczeniu gry, sro sprawdza ta baze danych. jak napiszesz tam joymax albo silkroad i cos z tym zwiazane to gra sie wogóle niewlaczy, nawet z podmienieniem clienta. pozdro!

Opublikowano

Zaczynacie-mnie wkurwiac niedość że to forum to kupa gówna to Jeszcze Userzy są popierdoleni na max mam was w dupie Rubta sobie co chceta huje !!

wwww dupie mam was przychlasty...

I co koorwa myślicie dzieci że jak sobie Porobicie za mądrych bo wam siostra pomaga to jestescie cool!!

Wy jesteście jakies popierdolone oszołomy! koorwa że jak to wyzwie kogos to juz jakie dziecko , że jak sie stara zostać Modem BO DO CZEGOŚ koorwa DĄŻY NIE JAK WY koorwa TYLKO BYŚCIE CZEKALI NA BOTA GOTOWEGO...koorwa cracka nie umieją zrobic i sapią suki Jebane Pierdolcie sie jebane żakuje !

Opublikowano

Zamknij moze ktos ten topic...

@China, @heavy @_str_PL

Spam...?

Czy wg. was ta wypowiedz wymaga komentarza? Zenujace...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...