Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najlepszy prywatny server

patryk11631

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko, długo już nie grałem w silkroad'a. Który z proponowanych serverów z forum jest "najlepszy".

W moim odczuciu najlepszy to taki z ratami 200-300 max 400 chociaż takie sensu zbytniego nie maja.

Szukam servera na którym gra dużo ludzi, czyli setki czy tysiace, nie ma częstych restartów. Wszystko działa, smiga i nie ma turków :D

Nie mam pewności czy to dobry dział... lecz ten temat napewno pomoże nie tylko mnie.

Dzięki

powodzenia na silku i w RL ;)

zdrowia!:)

Opublikowano

Według mnie PlaySro i EliteSro. Te serwery przetrwały najdłużej wśród innych serwerów, a graczy jest dosyt.

No i ReposeNetwork, któro może niedługo ruszy, skoro uwikłamy się z problemami.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Według mnie PlaySro i EliteSro. Te serwery przetrwały najdłużej wśród innych serwerów, a graczy jest dosyt.

No i ReposeNetwork, któro może niedługo ruszy, skoro uwikłamy się z problemami.

Na Elite mam nawet jeszcze konto z dużą ilością gotówki, ale raty 15x to za mało jak na prywatny, na wysokim lvlu nadal exp jest uciążliwy. Fajny był GLORYsro raty 100 ale restartowali co 2-3 tygodnie ;/ teraz próbowałem 3 prywatne ale sensu nie miały, bo online było max 50 ludzi. Już wolę grać koło botów :)

Opublikowano

Najlepszy prywatny server, coś mi tutaj nie pasuje. Chociażby to, że servery prywatne teraz są wszystkie takie same, czyli... beznadziejne. Chcesz zagrać w silkroad to idź na isro, sro-r, gdyż na żadnym prywatnym serverze nie zobaczysz czym jest naprawdę silkroad. Dla przewrażliwionych, którym wiecznie coś nie pasuje, silkroad w ogóle się nie zmienił, a stracił graczy dlatego, że robicie WY te durne servery, które na dłuższą metę stają się tylko stratą pieniędzy oraz czasu. Gdyby nie prywatne servery, ludzie graliby nadal na isro oraz klimat by był, ctf na 20, miasta zapchane po uszy, sporo party. Powiecie pewnie, czemuż to poszli sobie na priva, może dlatego, że na isro nie ma już życia i upadło? Nie, totalna bzdura! Odpowiedź jest prosta, kto nie chciałby mieć wszystkiego w jeden dzień? Chyba każdy by chciał. Prawda jest taka, że to nie JOYMAX zniszczył silkroad, lecz WY, robiąc PRYWATNE SERVERY, które i tak są bez sensu, oraz stawiane na nielegalnych plikach które bądź co bądź zostały skradzione. Tyle ode mnie, czekam na hejt.

Opublikowano

Najlepszy prywatny server, coś mi tutaj nie pasuje. Chociażby to, że servery prywatne teraz są wszystkie takie same, czyli... beznadziejne. Chcesz zagrać w silkroad to idź na isro, sro-r, gdyż na żadnym prywatnym serverze nie zobaczysz czym jest naprawdę silkroad. Dla przewrażliwionych, którym wiecznie coś nie pasuje, silkroad w ogóle się nie zmienił, a stracił graczy dlatego, że robicie WY te durne servery, które na dłuższą metę stają się tylko stratą pieniędzy oraz czasu. Gdyby nie prywatne servery, ludzie graliby nadal na isro oraz klimat by był, ctf na 20, miasta zapchane po uszy, sporo party. Powiecie pewnie, czemuż to poszli sobie na priva, może dlatego, że na isro nie ma już życia i upadło? Nie, totalna bzdura! Odpowiedź jest prosta, kto nie chciałby mieć wszystkiego w jeden dzień? Chyba każdy by chciał. Prawda jest taka, że to nie JOYMAX zniszczył silkroad, lecz WY, robiąc PRYWATNE SERVERY, które i tak są bez sensu, oraz stawiane na nielegalnych plikach które bądź co bądź zostały skradzione. Tyle ode mnie, czekam na hejt.

Kompletnie się z Tobą nie zgadzam :) Wy robicie, ja nie robię... nie znam się na tym...

Po drugie grałem na iSRO 4 lata, i konto warte 500zł zablokowano mi za loadera jak były literki to wpisania i się wbijało 5h... iSRO nie ma sensu farmisz farmisz farmisz długie miesiące, jak nie wydasz kasy ( zł ) to jesteś G wart. Bo taka prawda i teksty z wytrwałością siłą woli, umiejętnościami mi nikt nie da wcisnąć, bo jak nie wydasz kasy w realu nie masz kasy na farme na start, bez farmy na start nie masz SP i nie uciągniesz takiego konta długo... Bez premium nie wbijesz na server.

Ale tu nie o to chodzi, idź się wypłakać gdzie indziej, temat jest prywatne servery więc wiesz co tutaj znajdziesz więc po co tutaj wchodzisz i podnosisz ludziom ciśnienie?

Nie spamuj już tutaj dalej, masz inne zdanie pisz na priv.

temat ciągle aktualny

Opublikowano

@Zmora222

My zniszczyliśmy? Jak już to gejmax zniszczył. Poza tym, komu sie chce puszczać bota 24/7 przez 3 lata, żeby postacią można było sie pobawic? Do tego kazdego miesiaca inwestowac gruba gotówke? Sorry, wole iść na prywatny, pewny server, gdzie moge mieć dobrą postać w miesiąc i sie nią pobawić. Granie na iSro nie ma w tej chwili sensu, żadnego. Prywatne serwery oferują więcej, taniej, lepiej, szybciej.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano
My zniszczyliśmy? Jak już to gejmax zniszczył. Poza tym, komu sie chce puszczać bota 24/7 przez 3 lata, żeby postacią można było sie pobawic? Do tego kazdego miesiaca inwestowac gruba gotówke? Sorry, wole iść na prywatny, pewny server, gdzie moge mieć dobrą postać w miesiąc i sie nią pobawić. Granie na iSro nie ma w tej chwili sensu, żadnego. Prywatne serwery oferują więcej, taniej, lepiej, szybciej.
Po części Macie rację, ja napisalem to tylko, żeby wyrazić swoją opinię na temat prywatnych serverów, która jest raczej prawidłowa, w końcu to przez te prywatne servery nikt nie gra na jednym, dobrym silku, ew. elitosro, zszc, ecsro jak było dawniej, tylko na masie gównianych serverach, każdy taki sam, beznadziejny i każdy bez graczy. Ale nie macie racji, że trzeba płacić za grę, wszystko można osiągnąć bez wydawania pieniędzy. Dla kolegi który dostał bana pomimo, że wydał na grę kupe kasy, wybacz, ale to jest sprawiedliwe. "Wydałem pierdyliard złotych na silka i nie chcę dostać bana!" Oj nie! Tak nie ma! używałeś nielegalnego oprogramowania i zostałeś ukarany. Życie. Popatrzcie na to z tej strony, dawniej na isro na ctf expiło się bardzooo szybko do 50-60lvl, dodatkowo questy oraz dużo party, nie ma tego i twierdzicie, że gra upadła, ale upadła dlatego, że to prywatne servery ją wyniszczyły. Nie chcę się z wami kłócić, ale taka jest po części prawda, chociaż może być wiele teorii dlaczego isro nie żyje, pomimo, że nadal się utrzymuje i to nie najgorzej.
Opublikowano

WY SIE NI ZNACIE JA GRAM F METINA I TAM KARZDY GRA NORMALENIE

I NIGT NIE NARZEKA

BO GEJFORCZ ROBI PACZE

A ZMORA222 MENSKA CZEUŚĆ ROZRODCZA

I NAFET NA TEMNOU PŻYZWAŁEM METINA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...