Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która formacja lepsza do wrót?

Desret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yhym, czyli ćma. Ale, jej działanie polega na tym że wyrządza szkody bezpośrednio HP, a osłony nie tyka? Czy jak? ;D

Opublikowano

Ja wrota robię Vegą + ćma + czerwony dresik z ammo x1+rakietki 2026... odpalam KBota, naprawę ustawiam na ok 75% i zapominam o wrotach. Tanio wychodzi ubijanie i nigdy nie padam

Opublikowano

Właśnie przed chwilą kupiłem sobie aegisa i wskoczyłem w zete zakładając ćme. Powiem, że wrota w połączeniu ćma+aegis (plus x2 na sepromie) robi się naprawdę przyjemnie. Dzięki umiejętnością aegisa nie trzeba tracić czasu na naprawę, a dzięki ćmie alienki zaczynają uciekać do rogów w kilka sekund. Polecam ćme do wrót jak najbardziej.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

POLECAM ĆMĘ ! JAK BIJĘ ALIENY TO ZOSTAJE IM OK. 3/4 OSŁON I W KAPPIE NIE WIEM DLACZEGO ALE ZA FALCONA I CUCURBIUM DOSTAŁEM 4x WIĘKSZĄ NAGRODĘ !

Opublikowano

POLECAM ĆMĘ ! JAK BIJĘ ALIENY TO ZOSTAJE IM OK. 3/4 OSŁON I W KAPPIE NIE WIEM DLACZEGO ALE ZA FALCONA I CUCURBIUM DOSTAŁEM 4x WIĘKSZĄ NAGRODĘ !

To się ciesz :) 5k za falcona x4 = 20k uri :)

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

alfa beta gamma - romb

a inne to ja wrzucam formację z 50% większego hita z rakiet, jak się konczy osłona to romb

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Ja zawsze robie wrota aegisem na ćmie z x3 ammo czasami na złotku. O wiele szybciej idzie niż normalnie.

reklama

Opublikowano

nie baw się w MOD`a leszczyku -.-

leszcza to w piaskownicy sobie szukaj, a i w moda też się nie bawię tylko po co jest regulamin?

wolisz przejrzyste forum czy burdel taki jak masz w piaskownicy?

nie musisz odpowiadać, już wiem

Opublikowano

leszcza to w piaskownicy sobie szukaj, a i w moda też się nie bawię tylko po co jest regulamin?

wolisz przejrzyste forum czy burdel taki jak masz w piaskownicy?

nie musisz odpowiadać, już wiem

Skad wiesz tyle o piaskownicy? W niej znajdziesz dziecko bawiace sie, leszcza znajdziesz w jeziorze.

Jak chodzi o wrota, to polecam cme + aegisa.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Skad wiesz tylko o piaskownicy? W niej znajdziesz dziecko bawiace sie, leszcza znajdziesz w jeziorze.

Jak chodzi o wrota, to polecam cme + aegisa.

rozbawiłeś mnie, nie pomyślałem o tym, a sam ostatnio szczupaki łapałem ale przecież to nie nie jest forum wędkarskie.

wracając do tematu ja wrota na ćmie robie

Opublikowano

było! wystarczy poszukać.

#zamknąć

Poleciał report

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, oczywiście lajki lecą ale czekam na dalsze opinie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...