Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] HP przeciwnika dla iMetin.pl

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby dlaczego imetin.pl to gowno..? szczerze juz tam nie gram bo znalazlem lepszy serwer ale ze szczerzego serca polecam imetin.pl .. super kontakt z adminem na ts3 is nie przesadzony..exp w miare...nie wiem czmeu tak hejcisz serwer..?

Czyzbys dostal bana na swoje pro elo 99lvl konto?

Opublikowano

Niby dlaczego imetin.pl to gowno..? szczerze juz tam nie gram bo znalazlem lepszy serwer ale ze szczerzego serca polecam imetin.pl .. super kontakt z adminem na ts3 is nie przesadzony..exp w miare...nie wiem czmeu tak hejcisz serwer..?

Bo serwer pod IS?

Pomysł fajny napewno wielu graczom przypadnie to do gustu.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Bo serwer pod IS?

Pomysł fajny napewno wielu graczom przypadnie to do gustu.

Wszystko to co w IS można bez problemu zdobyć w grze, więc w czym problem ? Nie potrafisz grać bez IS'u że tak na niego narzekasz ?

---------------------------------------------------------

Co do tej nowości bardzo mi się podoba. :-)

Opublikowano

Boś jest głupi:d

Pisze ci na padnietej postaci "HP Przeciwnika"!

i w 2 oknie masz hp właśnie tego przeciwnika

@top

gratulacje:0

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Domyslam sie ze zrobiles to client-side i pobierasz hp target. nie jest to zle, ale jezeli ktos zabije cie na wolnym lub podczas wojny gildii gdzie masz wiecej niz jedna osobe nie pokaze ci wyniku. w moim przypadku dziala to na kazdego.

sygna.png
Opublikowano

Domyslam sie ze zrobiles to client-side i pobierasz hp target. nie jest to zle, ale jezeli ktos zabije cie na wolnym lub podczas wojny gildii gdzie masz wiecej niz jedna osobe nie pokaze ci wyniku. w moim przypadku dziala to na kazdego.

Nie tylko ty doszedłeś do "dogrywania" do game. ;)

@topic: Gz!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

99 llvl :D ja tam grałem z rok temu pacanie gdy jest majza <333 leo mario w team byli to byly czasy imetina wiec zamknij ryj

serwer to gowno bo bylo tyle bugow ze to porazka pozdrowka od gildi NeoKids Kiszone Ogorki

Opublikowano

@Tenma

Nie, to serverside i działa na tego, kto jest naszym zabójcą. Nie wiem jeszcze, czy zrobić to na ludzi i moby, czy tylko ludzi. Poza tym, nie wiem czemu dyskutujecie o iMetinie i rozpowszechniacie jakieś oszczerstwa. Bugi? Proszę o dowód. Serwer pod IS? KAŻDĄ rzecz z IS można mieć w grze, a jeśli nie, to KAŻDY item możemy sprzedać za walutę ItemShopową.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak już się bawicie to zróbcie licznik/odliczanie czasu ile do rozpoczęcia pojedynku.

Bo coś takiego jak 'r?' już mnie wkurwia ..

Gdyby takie coś było zagrałbym ;p

4funmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...