Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana postaci

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Gram sobie ninją aktualnie 62lvl, biolog na swój lvl zrobiony, Skile x2 G i M10 i czy ktoś się wymieni za surkę wp 55lvl minimum 2x G? Ninja bez eq za surkę bez eq. Czy jest jakaś szansa że wymienie ninje za surkę? Za odpowiedzi dam Lajki

Opublikowano

Tak jest taka szansa ale niestety muszę cię ostrzec MPC forum nie popiera pirectwa ani wymian lub zamian kontami. Forum nie ponosi konsekfencji za utracone konta i za kradzież więc tego nie wprowadzili. I takie tematy to prędzej czy później jakiś Kid Usunie ten temat.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

@UP

Ale ja nie chce się wymieniać poprzez forum. Ja tylko potam czy jest szansa, że ktoś w grze będzie się chciał wymienić postaciami.

Opublikowano

Oczywiście. Jeżeli umożliwisz komuś rozmowe np.Skype Team Speak-a Ventrillio to każdy powinnien się wymienić.

Mam namyśli jeżeli posiadasz 16 wiecej niż 16lat. To ta osoba napewno ci uwierzy a nie jak jakieś dziecko które mowi bez mutacji.

Mutacje potraktuje to jako dojżałość i ci uwieży.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

raczej powinni sie wymienic . Teoretycznie ninja lepszy do pvp a sura do expa wiec jak ktos woli pvp to sie wymieni. I zgadzam sie z UP , ze lepiej jak masz mutacje wtedy latwiej dojdzie do transakcji . Pozdrawiam

Opublikowano

Mutacje mam więc widze że problemu nie powinno być ;) Teraz tylko szukoać kogoś kto się wymieni. Jednak poczekam na dalsze opinie. Wy łapcie po Lajku.

Opublikowano

Moim zdaniem z pocałowaniem ręki wymienią się na twoją postać.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja bym nie ryzykował wymiany, bo może Cię oszukać. Lepiej na allegro sprzedać albo zarobić na eq'u.

:)

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

@UP Ryzyko jest zawsze :) A taka postać na allegro bez eq nie będzie dużo warta. A WP bym wyexpił do 75 troche podropił wbił skile na P i sprzedał albo zostawił na kiedyś :D

Opublikowano

On nie pytał jak ma się wymieniać tylko czy ktoś się wymieni.

Myślę, że szansa na to jest spora, aczkolwiek mało kto chce wymieniać surki z 2xG chyba, że już mu się znudziła, bo w innym wypadku to bardzo cenna postać choćby ze względu na możliwość świetnego dropu. Twoja ninja też kosi, bynajmniej z tego co tu jest napisane, ale czy ktoś się zamieni zależy tylko od indywidualnego podejścia do sprawy, no i znalezienia takiej sury ;p Możesz pospamować na oficjalnym forum metina bo całkiem dużo ludzi tam się wymienia(ło- bo dawno nie byłem). A na jakim s jest ninja?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

On nie pytał jak ma się wymieniać tylko czy ktoś się wymieni.

Myślę, że szansa na to jest spora, aczkolwiek mało kto chce wymieniać surki z 2xG chyba, że już mu się znudziła, bo w innym wypadku to bardzo cenna postać choćby ze względu na możliwość świetnego dropu. Twoja ninja też kosi, bynajmniej z tego co tu jest napisane, ale czy ktoś się zamieni zależy tylko od indywidualnego podejścia do sprawy, no i znalezienia takiej sury ;p Możesz pospamować na oficjalnym forum metina bo całkiem dużo ludzi tam się wymienia(ło- bo dawno nie byłem). A na jakim s jest ninja?

Daje mu wskazówkę, żeby nie został oszukany pomyśl czasami ...

Opublikowano

Myślę częściej niż czasami, a zaryzykowałbym o stwierdzenie, że myślę cały czas, aczkolwiek myślę także że zbytnia "troska" jest zbyteczna jeśli chodzi o bardziej "doświadczonych" graczy ( jego postać tak sugeruje więc tak zakładam)

Na s1 jest dużo takich postaci, oraz dużo osób chce się wymieniać, po prostu z nudów ( sam mam wielu znajomych którzy mają po kilka kont wypełnionymi przeróżnymi postaciami z przeróżnymi skillami itd.) więc znalezienie kogoś do wymiany powinno być łatwiejsze niż na innych serwerach.

S1 rządzi, sam gram ;p

Wszystko już wiesz, zostaje jedynie Ci poszukiwanie chętnego, życzę pomyślnych wiatrów, z fartem.

i od razu, że się nie spinam. ( bo wiele ludzi myśli, że każda krytyka, komentarz, upomnienie to od razu spinanie.)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

@UP A kto mówi, że ja tam będę zaczynać? Ja tam już gram ! W metka gram od dawna i zawsze na s1 ! A to że topka zapełniona to mnie nie interesuje... Nie gram dla lvl'a a dla przyjemności. W sumie można już zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...