Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzy Poradniki By iRokushou

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Można jaśniej? Wyskakuje ci jakiś błąd, czy o co chodzi? A po za tym którego programu nie możesz zainstalować? xD

tomek95pl.gif
Opublikowano

@Athiz

Zaden papierek xD zrobil on, bylam przy tym. więc Stfu mkay?:):*

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Ale teraz nie było, więc zrobiłem, a w ogóle po co ta "kłótnia"?

Btw. 3 lata temu miałem 13lat :P Więc skakaniem z dywanu na podłogę się nie zajmowałem :/

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Up

Masz może inne partycje? Jak tak to spróbuj na innej. Nie wiem co może być przyczyną tego błędu, może to że to wersja PL, spróbuj ściągnąć oficjalną wersję.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Szukalem na necie innej wersji cos tam znalazlem ale to nadal po polsku i tak samo sie dzieje , mam inne partycje ale nie mam tam mapla ...

Opublikowano

Ten program nie wymaga Maple, on w ogóle nie jest z nim jakoś powiązany, to jest patcher do WSZYSTKICH plików. Instaluj spokojnie na innej.

PS

xxxx://download.cnet.com/Patch-Maker/3000-2383_4-10201567.html?tag=lst-0-4 - Link do angielskiej wersji.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

patrzcie co ciekawego znalazlem :

xxx://forum.swiatgier.eu/strefa-gier/mmorpg-2d/maple-story/10807-jak-zrobi-ct-jak-zrobi-trainer-jak-zrobi-patcher.html

i co z twoimi prawami autorskimi xD

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Aa z tymi prawami xP poczaj na necie ile tego jest i pewnie bez twojej zgody... xP

Opisze ktoś dokładniej skąd wziąść ten skrypt?? postawie + xP

Opublikowano

Teraz już nie obchodzi mnie to, po za tym widzisz datę ostatniego posta? Po co odkopujesz? A skrypty już dawno nie działają, poszukaj nowych na MPC.com. Jeszcze jeden taki odkop i double post to dostaniesz warna.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Pomocnik
Opublikowano

Wes zamknij ten temat bo tu zbedne dyskusje sa...

Nie nie ma, nie potrzeba zamykać. Ktoś może będzie miał jeszcze jakieś pytania. //Roku

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

nie wiem cyz ktos to napisal bo nie chce mi sie czytac calego tematu. Ale w ten sposob zrobiony trainer nie koniecznie musi dzialac. Wszystko zalezy od skryptu, jesli sa w nim wymienione pointery to powinno smigac natomiast jesli ich nie zawzemy (np robiac chwilowego hacka na grach w javie online) to dana zmiana wartosci bedzie dzialac do czasu zamkniecia karty/przegladarki. Po ponownym wejsciu i probie wykorzystania adresow ktore znalezlismy podczas poprzedniej sesji nie ma takiej mocy zeby dzialaly chyba ze beddziemy sie odwolywac do pointera (pamietamy zasade adress=var a pointer=const).

Ergo!

Dodaj do swojego tutoriala znajdowanie pointerow i zalaczanie ich pod trainera i bedzie 100% dobry tut :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...