Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Gothicraft[Edycja 2][No-Premium][No-Whitelist][RPG]

kondziop99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok uzgodnilem z 2 adminem ze macie do wyboru.

Serwer Przedstawiony Powyżej i kontynuacje gothicraft.

Piszcie w komentarzach. Czekam na odpowiedzi do 18 listopada.

Opublikowano

Ok a w takim razie raczej kontynuujemy. Juz pisze fabule zasady i staram sie budowac mape. Oto fragment fabuly:

W podziemiach vengartu stacjonowaly oddzialy jakichś dziwnych stworzen. Byly to demony. Niebawem po odkryciu wroga, demony zaatakowaly. Polowa ludnsci kontynentu poddala sie demonom i oddali swoja dusze Beliarowi wzamian za sile i wytrzymalosc. Druga polowa chciala z wszelka cene wytepic demony. Po podziale dwuch wladcow Lothard i Rhobar rozpoczeli klutnie. I tak nastala wojna. Dwa nowe panstwa bedace nidgdys jednym zaczely wyznawac dwuch bogow i tepic sie nawzajem. Drugie panstwo wyznawalo Innosa. Niektorzy postanowili ze nie beda przyjaciolmi ani jednych ani drugich i zamieszkali w obozie lub tzw. Klasztorze. Byli to wyznawcy Adanosa (V.I.P). Koniec bo ciezko mi pisac na telefonie. W srode bede mial internet i zapraszam max 2 chetnych na pomoc w budowie mapki. Siemanko i licze na to ze wam sie spodoba.

Opublikowano

GOTHICCRAFT Forever! :D

P.S Świetnie buduję i znam się na Gothicu. Na YT mam 272 widzów, więc zawsze mogę coś nakręcic ;)

Co ty na to? nowy budowniczy? :D

Opublikowano

Prosze podawac przedpremierowe podania na wl:

Wzor:

Imie w realu:

Nick w grze:

Ts3/Skype:

Mikrofon:

Zainteresowania:

Cos o sobie:

Dlaczego nasz serwer:

Doświadczenie z minecraft:

Dziękuje! :D

Opublikowano

Wzor:

Imie w realu: Filip

Nick w grze: Szczypi0or

Ts3/Skype: Mam Skype [Nazwa : szczypi0or]

Mikrofon: Mam, sprawny

Zainteresowania: Sport,informatyka, dziewczyny <3

Cos o sobie: Sympatyczna, wesoła, niosąca pomoc osoba. Nie griefuję, nie kradnę tylko dobrze się bawię. Ulubione gry : Minecraft, Gothic, call of duty, Slender

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ to Serwer o Gothicu, a to jedna z moich ulubionych gier i na pewno zrobię reklame na yt (280 widzów)

Doświadczenie z minecraft: Gram rok, lecz doskonale ogarniam, Alchemia, crafting itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...