Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów kiedy?.

NajLudziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie wgl kiedy będą łączone serwery na Metin2PL??.

I 2 pytanko

Mam 7kkk na servie Eteor i teraz nie wiem teraz kupować EQ czy czekać na połączenie serwerów bo być może ceny spadną ??.

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Ebonki 9 na Eteor to teraz 100kk - jest to bardzo tanio jak na dzisiejszy PL.

Po łączeniu serwerów raczej wzrosną ceny niż spadną, bo wszędzie jest raczej drożej, a łączenie ma się odbyć za około rok.

KUPUJ

Opublikowano

Nie za rok tylko pod koniec tego roku jesli wszystko bedzie ok. Łaczenie serverow na 100% bedzie. Duzo pracy w to wlozyli teraz pozostaje pytanie kiedy. Nikt nie wie co sie stanie z cenami. Rynek przez 1 miesiac tak bedzie szalał ze hej. Kupuj teraz eq...

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy dokładnie będzie połączenie.

Tak jak kolega podaje Ci ceny to zdecydowanie tanio na te ebonki. Wiesz. Dowiedz się trochę o cenach i pokombinuj. Może zarobisz trochę. ;)

Ale ja osobiście bym zostawił i kupił po połączeniu. Możesz trafić lepsze przedmioty, tylko też jest ryzyko, że ceny jakoś skoczą w górę. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Ja bym kupował wartościowe itemki ale wiadomo jak będą łączyć serwery to itemków będzie 2x tyle i nie wiadomo jak to z ich cenami będzie a także nie wiadomo jak z yangami porobią :>

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy dokładnie będzie połączenie.

Tak jak kolega podaje Ci ceny to zdecydowanie tanio na te ebonki. Wiesz. Dowiedz się trochę o cenach i pokombinuj. Może zarobisz trochę. ;)

Ale ja osobiście bym zostawił i kupił po połączeniu. Możesz trafić lepsze przedmioty, tylko też jest ryzyko, że ceny jakoś skoczą w górę. :P

Nasze całe życie to ryzyko... Teraz czekasz z kupnem na połączenie serwerów... A skąd wiesz, że jutro ktoś Cię nie potrąci samochodem... ;)

Żyje się chwilą, kase odrobisz w razie konieczności, a zanim naczekasz się tego "wymarzonego" eq(jeśli masz zamiar czekać do połączenia) to prędzej skończysz z tą grą... Z tego co wiem to na niemieckim mieli jakieś problemy, a co dopiero jak przyjdzie na polaków... :P Nie, że mam coś do naszego narodu, ale wszyscy wiedzą jak jest, każdy robi tak aby się nie narobić... Sam jestem tego zwolennikiem... :D

Opublikowano

Ale pierdoły piszecie ^^

Na niemieckich serwerach łączenie było już dawno (tzn. beta), potem były 2x na włoskim i się wszystko udało, właściwe łączenie 24.09.12r. ale tylko na serwerach włoskich, nie wiadomo co po nich :)

Opublikowano

Dobra czekam na połączenie i kupuje EQ teraz ebo na eteorze 100kk w M1 non stop prawie stoi 5/7 par ebo +9

nikt tego nie kupuje połączą serwery = ok. 20 ebo w m1 to oczywiście że cena raczej spadnie w dół jak ktoś chce coś opchnąć :)

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Według mnie nie masz na co czekać, połączenie serwerów nastąpi za nie mniej niż pół roku, tak więc chyba byłoby głupotą oczekiwanie taki okres czasu na zakup kilku przedmiotów.

sygnaturac.png
Opublikowano

Czy ktoś wie wgl kiedy będą łączone serwery na Metin2PL??.

I 2 pytanko

Mam 7kkk na servie Eteor i teraz nie wiem teraz kupować EQ czy czekać na połączenie serwerów bo być może ceny spadną ??.

spojrz na to tak: Bedzie 3-4x więcej dobrych itemkow czyli teoretycznie powinno byc taniej,ale spojrz na to ilosc graczy wzrosnie :P, czyli z tego mozna wywnioskowac ze moga takze zdrozec,wiec spojrz na to i sobie to sam ustal,lecz yangow na serwerze tez bedzie wiecej,czyli moze wszystko zdrozec.Na to mozna patrzec na 20 roznych sposobow i nikt nie jest w stanie Ci odpowiedziec,bo jak pomyslisz na kazdy sposob to ceny beda Ci rosly malaly,ale moje zdanie jest takie ze wzrosna bo duzo ludzi juz bedzie mialo swoje dobre eq, i bedzie sobie je wysoko cenic.Mam nadzieje ze pomoglem nie oczekuje + :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...