Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jose Mourinho - The Special One

ConorMcGregor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrał LM z Porto? A Porto w LM zazwyczaj nie znaczy za dużo ;)

HAHAHAHAHAHA , a Andre Villas-Boas wygrał z Porto ligę europy na czele z Falcao i co ? Jest number uno ?

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z Arsenalem wygrał wiele ale od kiedy Arsenal tylko sprzedaję i ładuję wszystko w młodzież nigdy nie osiągnie klasy światowej a co jedynie coś ugra w LM btw. wyjdzie z grupy.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA , a Andre Villas-Boas wygrał z Porto ligę europy na czele z Falcao i co ? Jest number uno ?

zauwaz , ze Mourinho wygral cos z Chelsea a AVB tylko z Porto cos pokazal . Teraz nawet z Tottenhamem nic nie gra. Boas wygazl .

Opublikowano

Skoro mówisz, że to jest taki dobry trener? Równie dobrze na jego miejsce mógłby iść Smuda i tak by wyniki były podobne. Tak jak mówiłem wcześniej, trener nie gra tylko zawodnicy.

To dlaczego tak wielu trenerów w Realu się nie sprawdziło?

Jest najlepszym trenerem z obecnych, ale na cudach się nie zna. Skoro mówisz, że grają zawodnicy to nie znasz się wiele na piłce. Wiesz ile daje rozmowa z trenerem, ile daje przygotowanie mentalne i nie tylko? Człowiek jest taką istotą, że połowa sukcesu jest w głowie, a Mou jak najbardziej potrafi to wskrzesić.

Co z tego, że wskrzesił by to w jakimś klubie piłkarskim, skoro Ci piłkarze biegający po polskich boiskach wywracają się o swoje własne nogi, patrz Jakub Wawrzyniak i nie tylko On. Oglądając polską ligę czuję się gorzej niż na wf. Skoro ktoś nie umie grać w piłkę, to niech się za to nie bierze. Patrz polska Ekstraklasa.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jest najlepszym trenerem z obecnych, ale na cudach się nie zna. Skoro mówisz, że grają zawodnicy to nie znasz się wiele na piłce. Wiesz ile daje rozmowa z trenerem, ile daje przygotowanie mentalne i nie tylko? Człowiek jest taką istotą, że połowa sukcesu jest w głowie, a Mou jak najbardziej potrafi to wskrzesić.

Co z tego, że wskrzesił by to w jakimś klubie piłkarskim, skoro Ci piłkarze biegający po polskich boiskach wywracają się o swoje własne nogi, patrz Jakub Wawrzyniak i nie tylko On. Oglądając polską ligę czuję się gorzej niż na wf. Skoro ktoś nie umie grać w piłkę, to niech się za to nie bierze. Patrz polska Ekstraklasa.

6 Liga Angielska jest na poziomie naszej 1 ligi. Smutne, ale prawdziwe..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Wolę oglądać Polską piłkę niż tą frajerską symulancką ligę w której przewodzą RM i Barca. W Hiszpani płacą miliony za grę u nas niekiedy tyle co zarabia górnik w kopalni. Co do trenera się nie zgodzę on ma wszystko w Madrycie pomocników hajsu jak lodu ma pełen zakres manewru i może robić co chce, kogo chce kupować itp. itd. Trener jak trener, JK jest od niego o wiele lepszy bo umie z byle czego ugrac fajna piłkę

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@2x UP

Np Jurgen Klopp

Przy niskim jak na europejski poziom budżecie, średnich zawodnikach potrafi zrobić klub potrafiących zagrać piłkę podobną do gry Barcelony, za małe pieniądze wyszukuję świetnych piłkarzy z 2 lig Japońskich czy lig Belgijskich.

Więcej pokory, to że go kochacie nie znaczy że jest najlepszy, po prostu ma profesjonalistów których najmniejsza wartość na rynku to 10-15 mln OJRO

1xbQbvo.png

Opublikowano

@2x UP

Np Jurgen Klopp

Przy niskim jak na europejski poziom budżecie, średnich zawodnikach potrafi zrobić klub potrafiących zagrać piłkę podobną do gry Barcelony, za małe pieniądze wyszukuję świetnych piłkarzy z 2 lig Japońskich czy lig Belgijskich.

Więcej pokory, to że go kochacie nie znaczy że jest najlepszy, po prostu ma profesjonalistów których najmniejsza wartość na rynku to 10-15 mln OJRO

A myślisz że Jurgen nie ma asystentów? o.O

1351788161-U286260.png

Opublikowano

no niby ma asystentow ale zgadzam sie po czesci z adixem . Klopp to jest dobry trener ale do Mou mu troche brakuje ;)

Przede wszystkim trofeów. Ale myślę że ten sezon będzie niestety bez pucharów.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Sir Alex Ferguson

Premier League (12): 1992-93, 1993-94, 1995-96, 1996-97, 1998-99, 1999-2000, 2000-01, 2002-03, 2006-07, 2007-08, 2008-09, 2010-11

FA Cup (5): 1989-90, 1993-94, 1995-96, 1998-99, 2003-04

League Cup (4): 1991-92, 2005-06, 2008-09, 2009-10

FA Charity/Community Shield (10): 1990 (shared), 1993, 1994, 1996, 1997, 2003, 2007, 2008, 2010, 2011

Champions League (2): 1998-99, 2007-08

Cup Winners’ Cup (1): 1990-91

UEFA Super Cup (1): 1991

Intercontinental Cup (1): 1999

FIFA Club World Cup (1): 2008

Nie próbuj nawet porównywać mourinho do mistrza Fergusona. ELO

Opublikowano

202a905939e2d48dbdf58dfc5e3729b4.jpg?1333187274

Polecam artykuł Alex Ferguson vs Mourinho . Widać zawsze znajdziesz jakieś wytłumaczenie. Myślisz ,że go trzymają ,bo tak ? Nie ,bo co rok zdobywa trofea klasy światowej. Dzięki niemu Ronaldo,Beckham,Keane,Giggs,Scholes się wybili. Dalej wymieniać ?

Opublikowano

A myślisz że Jurgen nie ma asystentów? o.O

Chodziło mi o piłkarzy którzy za takie pieniądze to dają z siebie 200%.

Dobra teraz przykład.

Nuri Sahin - W BVB piłkarz klasy światowej, technika, podania wszystko na najwyższym poziomie, mógłby grać w każdym klubie świata, JK na niego stawiał i on odpłacał mu się pięknymi zagraniami i ogólnie grą. Ten zawodnik przeszedł do Realu.... Nie ma miejsca w składzie, gra prawie w ogóle i to nie dlatego że jest słaby - bo on gra na poziomie wysokim, tylko po prostu Mou nie mógł dla niego znaleźć pozycji nie dawał mu szansy, stwierdził że ten zawodnik się nie przyda. Za podobną cenę do MANU przeszedł Kagawa i pomimo że tam też jest konkurencja to dostał swoją szanse i już gra tam dla nich dobrą piłkę.

Widzicie Real zmarnował karierę wielu piłkarzom na świecie, podpisał z nimi długoletnie kontrakty (na duże kwoty nie powiem) ale nie daję im szansy.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Oj tam, Adix. Nie porównuj pomocy Realu z pomocą ManUtd.

Ale co mnie zainteresowało.

Jose Mourinho: "Jestem pewien co do tego, gdzie chcę być - Anglia. Jestem Niebieski, jestem Niebieskim z Londynu, ale też jestem profesjonalistą."

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Chodziło mi o piłkarzy którzy za takie pieniądze to dają z siebie 200%.

Dobra teraz przykład.

Nuri Sahin - W BVB piłkarz klasy światowej, technika, podania wszystko na najwyższym poziomie, mógłby grać w każdym klubie świata, JK na niego stawiał i on odpłacał mu się pięknymi zagraniami i ogólnie grą. Ten zawodnik przeszedł do Realu.... Nie ma miejsca w składzie, gra prawie w ogóle i to nie dlatego że jest słaby - bo on gra na poziomie wysokim, tylko po prostu Mou nie mógł dla niego znaleźć pozycji nie dawał mu szansy, stwierdził że ten zawodnik się nie przyda. Za podobną cenę do MANU przeszedł Kagawa i pomimo że tam też jest konkurencja to dostał swoją szanse i już gra tam dla nich dobrą piłkę.

Widzicie Real zmarnował karierę wielu piłkarzom na świecie, podpisał z nimi długoletnie kontrakty (na duże kwoty nie powiem) ale nie daję im szansy.

Sahin miał ciągle kontuzję. Jak już dostał szansę niczym się nie wyróżniał.

@Down

Jak już dostał szansę niczym się nie wyróżniał.

Skoro podawał do najbliżej ustawionego gracza ciągle, żadnych długich piłek, nic nie pomagał zespołowi to ile tych szans ma być?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Sahin miał ciągle kontuzję. Jak już dostał szansę niczym się nie wyróżniał.

Ale sam przyznaj że mało miał tych szans. A potencjał ma.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Ale sam przyznaj że mało miał tych szans. A potencjał ma.

No właśnie, jakoś trzeba z tych kontuzji wyjść a ogrania bez meczy mieć nie będzie

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...