Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ping na west

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

gralem na ameryce i pomyslalem ze zagram na wesci bo weicej polakow (wiem wiem na nordicu weicej ;p ;/ ) i mniejszy ping

na ameryce ping tak 197-220 i se gram atu na wescie na start 30-40 :D a potem 200-300 czy to jest spowodowane ?

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

haha

mam dobrego kompa ;p a dokladnie lapka i jakos mi super chodzil lol ;p duzo fps a tera tez mam duzo fpsow tylko ten ping mi tak skoczyl umiesz czytac ?

napewno zara wszyscy beda mnie hejcic albo cos innego bo mam mniejszą range od niego i sie mu odwarzylem tak napisac xD ;p

Opublikowano

Spowodowane jest to odległością.Ameryka jest dalej ,a niżeli Europa.

Źle przeczytałem temat.

Wyłącz skype,gg itp., powinno pomóc.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

haha

mam dobrego kompa ;p a dokladnie lapka i jakos mi super chodzil lol ;p duzo fps a tera tez mam duzo fpsow tylko ten ping mi tak skoczyl umiesz czytac ?

napewno zara wszyscy beda mnie hejcic albo cos innego bo mam mniejszą range od niego i sie mu odwarzylem tak napisac xD ;p

Ehh powód tych skoków pingu musi być z twojej strony, zagrałem dziś na wescie kilka rankedów i ping nie był wyższy niż 40.

Opublikowano

ale ja napisalem ze gralem na ameryce mialem ping 200 i sie troche gorzej gralo i sie przenislem na westa ktory jest blizej ;p a mam taki sam ping albo wiekszy ;p

Opublikowano

Chyba logiczne, że wina internetu

Głupie pytanie

Opublikowano

Coś z riotem mi teraz zaczyna wyskakiwać czasami ping 160-200 potem spada do 30 i znowu 160

Przejdź na EU east, tu masz jeszcze bliżej niż na west, nie powinno ci wtedy laggować.

Młocie o ile wiem to West stoi w niemczech :X

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...