Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyatnie] Premium and skin

xMc

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam,

Żeby zalożyć tzn mieć skina potrzeba premium ?

Ogólnie jakie + plusy + premium nam daje i ile kosztuje np. na miesiac ?

Opublikowano

Tak, do skina potrzeba premium.

Więc plusy:

+możesz wchodzić na serwery premium.

+Możesz mieć własny skin

Minusy

-Brak

Premium kupujesz raz na zawsze w cenie ok 90-100zł.

Opublikowano

@up nie trzeba wgrywać do minecraft.jar można też zmienić teksture steva w teksturepackach.[Wklejasz wybrany skin o nazwie char do folderu mob] na inną i wtedy widzisz nowy skin na sobie i na innych graczach nopremium. Oczywiście inni tego nie widzą.

Gdybyś miał wgrany skin do minecraft.jar i zmieniłbyś texturepack na inny niż domyślny to będziesz musiał go wgrać do textury.

Opublikowano

Jak kupujesz premium jest on na zawsze, plusy są takie:

• Możliwość wchodzenia na serwery premium.
  • Możliwość ustawienia własnego skina.

Dodatkowo w przyszłości może być coraz droższy minecraft, także lepiej go teraz kupić niż przykładowo za pół roku.

Kolejną sprawą jest to, że developerzy Minecrafta pracują nad ,,usunięciem piratów''.

Opublikowano

Premium kosztuje 80 złoty + na zawsze

Możliwości to: skin / wejście na serwery premium

To tyle ja bym nie wydał takiej kasy maksymalnie do 40 / 50 złoty polecam ci poszukać mało znanego nick z skinem i grać sobie będziesz maił skin, ale nie wejdziesz na serwery premium i jest to chamskie zachowanie wobec danej osoby ...

Opublikowano

ja kupiłem premke ze stronki minecraft.net i nie żałuję bo najbezpieczniej tj. nie dostaniesz bana jak to często jest z keyami na allegro. ale po jakimś czasie gra się nudzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...