Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam problem polegajacy na tym ze gdy bot boci to wsztstko jest cacy ale po jakims czasie zaczyna on glupiec i sie zacina przy chodzeni przy tym wyskakuje mi takie cos http://img32.imageshack.us/img32/6379/beztytuulid.jpg i nie wiem co robic bot troche podejdzie do mooba i stanie i tak wkulko az podejdzie na tyle blisko ze moze zatakowac

96718168.jpg
Opublikowano

wejdz w druga zakladke i inventory, zobacz jakie tam sa nieprawdopodobne liczby, najlepiej nie uzywaj bota z arrowami i boltami.

Opublikowano

pewnie ze jest, ale i tka sie znowu zabuguje bo belty i arrowy sa z deka zbugowane jak mi sie nie wydaje x,x

mozesz wejsc w inventory na bocie i te co maja dziwne cyfry klikac drop, podnosic je znowu i naprawione, wuala.

Opublikowano

hmm ciekawe sprobuje tego

EDI:a wiec tak zrobilem jak powiedziales i zadzialalo blad zniknol ale jak bot zrobil repota to znowu to mam

96718168.jpg
Opublikowano

dlatego mowie to problem z arrowami i boltami bo on jakos probuje je wsadzac na siebie gdy konczy sie 1 paczka strzal/boltow i sie buguje, mozesz sprobowac wylaczyc podnoszenie strzal przez bota i zobaczyc czy wtedy zadziala...