Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Laptop

Craftingers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 2000 tysięcy nie kupisz dobrego lapka do gier. Musisz dołożyć z 500-1000 zł. Już lepiej by ci wyszło złożyć piec za 2000 tysiące.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Tak właściwie jak już chcesz kupić sprzęt do gier to lapoty od razu odpadają, bo po prostu cenowo się nie opłaca (chyba, że to koniecznie musi być laptop, bo z nim podróżujesz). Ja osobiście nie cierpię grać na laptopach, bo i tak jest nie wygodnie ;p

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Tak właściwie jak już chcesz kupić sprzęt do gier to lapoty od razu odpadają, bo po prostu cenowo się nie opłaca (chyba, że to koniecznie musi być laptop, bo z nim podróżujesz). Ja osobiście nie cierpię grać na laptopach, bo i tak jest nie wygodnie ;p

Tak, na lapku nic nie widac, odbija sie twoja twarz i strasznie jasno.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

http://www.x-kom.pl/...-rw-gt630m.html

Dziękuję, za taką cenę nie dostaniesz nic bardziej wydajnego i z lepszymi parametrami tylko tyle, że windowsa brak. Przy takim lapku na wysokich masz ~30 fpsów, a przy niskich z 70, ale za taką cenę nie znajdziesz lepszej maszyny (nie wiem czemu sam media markt, ale x-kom to na prawde solidna firma)

@up

Jak mas błyszczącą matrycę to i na monitorze będzie Ci się twarz odbijać, ale do 2k nie będzie dobrej matowej matrycy więc trzeba przeboleć

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...