Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]MP5 czy MP7

ComboBreaker97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

jakim kurwa cudem ... to ja tyle losowałem tylko na mechaniku od początku dail draw i tylko zbrojke miałem forever i wkoncu kupiłem sobie zestaw i ZAJEBISTE MP5!

na 2 dzień po kupieniu musiało mi kurwa wylosować mp5 forever bo jak by inaczej -,-

mp5 stanowczo dobre na wszystkie dystanse mp7 na średnie takie se a na małe bardzo dobre możesz mp7 kupic jako 2 broń główną :) jedyny minus mp5 i plus mp7 to to że mp5 długo się przeładowuje a mp7 bardzo szybko :)

YAY

Opublikowano

jak chcesz to mozesz kupic mp7 ale to raczej strata kasy ja tak zrobiłem i po tygodniu mp5 kupiłem :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Posiadam MP7 MP5 (mp5- ktore wygrałem w losowaniu z kart ) i UMP Najlepsze jest MP5 !!!!!!! na drugim miejscu UMP jak dla mnie.

Opublikowano

ja już napisałem o mp5/7

ump i mp7 kupilem sobie żeby przetestować

ump na daLEkie dystanse lepsze :)

YAY

Opublikowano

Dodam cos od siebie..... kupuj mp5 nie zastanawiaj się nawet. jak przy odrobinie szczęścia wylosujesz celownik M 145 to rozp..... cały system :))) taka będzie rzeźnia :) snajperzy będą uciekać z dachów :)

taka rzeźnia.... :P

x

Opublikowano

MP7 jest dobre na Sharqi i Basre z powodu mniejszej celności na większe dystanse. Z bliska dzięki większej szybkostrzelności pokonuje wroga prawie zawsze ALE MP5 też pokonuje wroga prawie zawsze z bliska a w dodatku można na nim (ja na pewno takie mam nie wiem jak kto) nabijać zabicia z dystansu około 80!.

Polecam ci MP5 bo teraz mechanik nie ma nic lepszego

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...