Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kumpla serwer i problem

Waka Waka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż kumpel zrobil serwer tylko ze mial kiepska mape umuwilismy sie z nim ze wklei moja mapke za adma teraz wkleil mapke ale adma nie dostalem dostalemm jedynie bana co moge z tym zrobic ?? wkoncu sa jakieś prawa autorskie

Opublikowano

Jakie wy tutaj macie problemy. :O

Co Ty mu chcesz niby zrobić? Nic mu nie zrobisz, to, że obiecywał nie znaczy, że tego zrobi. Możesz go spróbować przekonać, pójdziesz do sądu i powiesz ,, bo on mi napiasł na gg, że da mi adma za mapke a nie da''.

Opublikowano

tylko ze okazal sie dzieckiem no wjazd na chate bd ale wiecie jak to jest lac dziecko a i tak nie skmini

ejj mapka jest odszpicowana niezle wies ile było przy niej roboty zrób mapke na serwer z epickimi budowalmi i tak strac to ...

Opublikowano

Ja pierdole w jakim języku piszesz ? Kurwa brak stylistyki, ortografii nie wspominając już o składaniu zdań... Zamiast robić "wjazd" na chatę komuś mocno pierdolnij się głowę słownikiem oraz twoją książką od polskiego... Może pomoże.

Co do tematu to skoro dałeś się zrobić jak dziecko z podstawówki to twój problem. Po prostu to, że ktoś coś mówi/pisze nie oznacza tego, że to zrobi.

MpM112 2010-2012 :<

Opublikowano

Z takimi osobami umawiasz się na swoją odpowiedzialność. Jak Cię oszukał to po prostu straciłeś czas i nic z tym więcej nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...