Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting OwnServer we Francji

MinecraftMiSi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym położeniu,czy tam są lagi ,crashe,serwery skurwiają się itp? Miał ktoś tam serwer i czy opłaca się tam robić?

@Chciałbym założyć tam serwer 30 slotów

@@Również co myślicie o hostingu jee.pl ?

[50 POSTÓW] Jezus przyjdzie w glanach,bo początki są ciężkie

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

[200 POSTÓW] Satan is with us :)

Opublikowano

Polecam Ci skorzystanie z pewniaka tzn. FiberHost.pl

Posiadałem na OwnServer.pl i niestety jakość fatalna - przy 5 graczach czysty serwer się crashował (bez pluginów!!!)

Opublikowano

Pierdolicie bez podstaw. Miałem serwer na ownserver.pl 27 slotowy + 3 gratis we francji. Płaciłem bardzoo mało i serwer szedł 3 miesiące bez problemu.A jak serwer wywala to po prostu nie potraficie go skonfigurować jak trzeba. U mnie chodził długoo, lecz co tydzień robiłem restarty, aby serwer się odświeżył. Na 30 ludu nie było najmniejszego laga więc spokojnie możesz kupić ;).

Opublikowano

Skonfigurować? Ciekawe co jest do konfigurowania w czystym minecraft_server....

Nether i end był wyłączony, świat nie był zresztą za duży a serwer łapał timeout'a bardzo szybko. Czasami się zdarzy że trafisz na lepszą maszynę ale trzeba mieć odrobinę szczęścia...

Opublikowano

A co powiesz na serwer 50slotów,drugi 30,trzeci 20 i wszystkie były we francji na bukkitach ,jak było full graczy,na kazdym serwie około 100 pluginów i wszystko pięknei działało bez lagów ponad rok ? Znaczy ciągle nie były full ale często i działały bez ani 1 crasha na rok :) pozdro. na ownserwer.pl serwer francja

Opublikowano

Fiberhost.pl To.ci polecam. lokalizacja francuzka i co . Timeout pff. Nie ma. Lagi? Nie ma sam mam 20 slotowy serwer i lagów nie ma, równałem teren 500x100 jakoś tak i nie zlagowało. 0-o Więc polecam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...