Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sebka32414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem podobnego tematu niestety nie znalazłem

Otóż zauważyłem że te nowe wersje minecrafta zachowują się jakbym grał na serwerze mam minimalne lagi.

nie rozumiem o co chodzi wiem tylko że od 1.3.0 czy jakoś tak chyba każdy minecraft jest jak serwer tylko lokalny ale czy da się to jakoś wyłączyć by nie było tych lagów

ponadto mam problemy z cieniowaniem tzn gdy rendeneruje się mapka to jak jest jakaś skarpa czy góra to są dziwne czarne cienie ale to mniej przeszkada

Nie raz napotkałem się że podczas wchodzenia do łóżka gdy już spałem to był otwarty czat i nic się nie działo tak jak na multi

prosze o pomoc nie wiem co z tym zrobić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

" Nie raz napotkałem się że podczas wchodzenia do łóżka gdy już spałem to był otwarty czat i nic się nie działo tak jak na multi "

Teraz na aktualnej wersji ( 1.3.2 ) można używać komend nawet na SP, także to jest normalne.

" ponadto mam problemy z cieniowaniem tzn gdy rendeneruje się mapka to jak jest jakaś skarpa czy góra to są dziwne czarne cienie ale to mniej przeszkada "

Pospolite błędy z cieniowaniem Minecraft`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...