Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Serwer typu Jail][Non-Premium][No-WL][1.3.2] - KosturCraft

HisYourFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: KosturCraft

Sloty: 24

Informacje:

Rozpoczynasz w więzieniu... Za co trafiłeś? Sam powinieneś wiedzieć... Serwer typu Jail to jest nietypowy serwer, ponieważ musisz kopać, sprzedawać, kupować nowe surowce...

Sektory:

Sektor A - Za darmo, do kopania: Kamień i drewno

Sektor B - 15k, do kopania: Piaskowiec, Ziemia

Sektor C - 35k, do kopania: Cegły, Moss Stone - Bonus: Enchant do 5 poziomu

Sektor D - 55k, do kopania: Węgiel, Lapis - Bonus: kupno małej celi - 25k

Sektor E - 85k, do kopania: Złoto (MOŻLIWOŚĆ WYPADNIĘCIE DIAMENTU - 0,15%), Redstone - Bonus: Enchant do 18 poziomu

Sektor F - 125k, do kopania: Drewno (Zamieniasz na deski - Większy zarobek), Żelazo - Bonus: Enchant do 25 poziomu

Sektor G - 450k, do kopania: Wełna, Dynie - Bonus: Enchant do 30 poziomu, możliwość kupienia średniej celi - 50k

Sektor H - 1kk, do kopania: Netherrack, Glowstone - Bonus: Możliwość kupienia dużej celi - 100k

Sektor I - 1,5kk, do kopania: Gąbka - Bonus: Parkour (Nagroda: 5 diamentów)

W tej chwil to tyle sektorów, ale jak już gracze uzbierają do Sektoru I zostanie dodane kolejnych 5 sektorów!

Na serwerze jest jeszcze Spacerniak (PVP), Stołówka (Możliwość kupienia jedzenia) i wiele, wiele więcej!

Start serwera: Planowany na 22 września 2012 roku godzina: 14:00

Każdy kto napisze nick pod tematem będzie brał udział w losowaniu na:

VIP na 7 dni,

5k pieniędzy

Jak zarabiać?:

Zarabiasz poprzez kopanie surowców, a następnie sprzedawanie ich, lub handlowanie swoimi cennymi przedmiotami z innymi graczami.

Aha... Serwer niestety będzie No-hamachi co oznacza, że nie będzie 24/7 - Lecz będzie codziennie otwarty od 15:00 do 22:00, a w weekendy cały dzień! Jak będzie dużo graczy grało to sloty zostaną zwiększone oraz serwer będzie dedykowany!

IP: Po starcie :>

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Serwer Hamachi?

Czy jak bo nie rozumiem tego co napisałeś.

Jeśli nie to wbije ;d

TurolekPL

No-Hamachi, nie potrzeba hamachi, ale nie jest 24/7, więc jakby maszyna serwera to mój komputer ;p

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

Planowany start został zmieniony na 22 września z ustaloną godziną: 14:00 - To jest sobota!

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

Nick: Riva , (na youtube Riva006)

Siemanko Kostur, oczywiście wbiję i zamierzam rządzić na twoim serwerze:D Nie wiem co jeszce można dodać do takeigo serwer-a ale jakieś rankingi PVP byś może zrobił(oczywiście przyszłość), klany czy coś:D Czemu dopiero 22 września?:D Pozdrawiam Riva

Opublikowano

Nick: Riva , (na youtube Riva006)

Siemanko Kostur, oczywiście wbiję i zamierzam rządzić na twoim serwerze:D Nie wiem co jeszce można dodać do takeigo serwer-a ale jakieś rankingi PVP byś może zrobił(oczywiście przyszłość), klany czy coś :D Czemu dopiero 22 września? :D Pozdrawiam Riva

Serwer dopiero 22 września, ponieważ dzisiaj go zacząłem budować, a paczkę serwerową robiłem 3 dni temu, a jak wiadomo trzeba być bardziej przygotowanym - Chciałem 20 września, ale wole na początek weekendu :P

Co do rang PvP to pewnie i zrobię, świetny pomysł ;)

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

nick:Abszorbufka

moge hostowac serwer 24/7 za vipa na stałę :D

Siema,Moge hostować serwer 24/7 maszyna utrzyma 30+ z palcem w d.. :P

Kontakt:

Nr telefonu : +31627928936(holandiia Mam whatsapp)

GG:44650799

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Exo to ja IceLaysPL Z chęcią wbije ;) a jeżeli szukasz beta testerów - Budowlańców pisz xD

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Exo to ja IceLaysPL Z chęcią wbije ;) a jeżeli szukasz beta testerów - Budowlańców pisz xD

Jak na razie nie szukam ;p

nick:Abszorbufka

moge hostowac serwer 24/7 za vipa na stałę :D

Nie trzeba :P

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

No to za free bo chce grać 24/7 xD

Nie ufam pierwszej lepszej osobie, może mnie zrobić w konia i będę musiał opłacać lub może mi rozwalić serwer ;c

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

Odświeżam

Hah serwer stawiany na własnej maszynie, a na innych narzeka i kłamie że mają po 1 gb ramu ...

Dno .

Może dlatego, że powiedziałem prawde, nie musisz od razu pisać, że dno, skoro nie wchodziłeś na serwer.

Pozdro.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...