Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nadchodzące Promocje

Ignac110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co tu przeczytałem jak dla mnie najlepszą rzeczą mają być skiny za IP, ale to dopiero w 2013.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

a wiadomo coś o tym czy będzie wprowadzone sprzedawanie postaci tak jak jest na pbe ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Te skiny za IP to będzie ciekawa sprawa.

Nigdy nie kupowałem RP, to w 2013 będe mógł sobie kupować ;)

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Ta skiny za ip już to widze :D

Unchained Alistar 15000 IP

Riot Girl Tristana 25000 IP

koniec, dziękuje.

Anyway, jakby to weszło, to mam nadzieje na 100-krotnie zawyżone ceny żeby byle dziecko nie latało w skinie, bo boi sie spytać mamy czy mu wyśle sms'a.

Opublikowano

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=29246208#post29246208

Oto z oficjalnego forum LoL'a temat.Chyba to nie fake ;)

@down

albo skiny za 520RP-

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

No lol już są skiny za IP w różnych cenach od 450 do 6300 a i do każdego chempa i każda nazwywa się kalsyczna :P

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Jak mają być skiny za IP to będzie całkowicie bez sensu. Każdy noobek co dopiero kupił postać od razu będzie kupował skina, i w końcu posiadanie skina będzie żadnym wyczynem. Mam nadzieje że to nie będzie wprowadzone. Poza tym gdyby to wprowadzili to RI0T by praktycznie zbankrutował, bo gracze nie kupowali by RP, gdyż skiny mogą mieć za IP.

Game Over

Opublikowano

Jak mają być skiny za IP to będzie całkowicie bez sensu. Każdy noobek co dopiero kupił postać od razu będzie kupował skina, i w końcu posiadanie skina będzie żadnym wyczynem. Mam nadzieje że to nie będzie wprowadzone. Poza tym gdyby to wprowadzili to RI0T by praktycznie zbankrutował, bo gracze nie kupowali by RP, gdyż skiny mogą mieć za IP.

Chyba pracownicy Riot'u nie są na tyle durni żeby wprowadzić wszystkie skiny za IP? myślenie logiczne boli co nie? pewnie skiny za Ip to będzie np. złoty alistar albo coś w ten deseń .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Po drugie walili by po 30-40 botó dziennie bym mieć około 5000 ip dziennie ^^

Opublikowano

@up

5k IP dziennie? Słabo ...

Wlicz to , że pewnie pokupują IP Boosty ;)

@top

Skiny za IP? No way . Nie po to ludzie kasę wydają by potem pierwszy lepszy typek miał ...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Te skiny za IP to poraszka... Teraz każdy pleb będzie miał skórkę i to straci sens wydawania kasy na RP. Oby to były jakieś te najgorsze skiny albo wycofane.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

ludzie pomyśllcie logicznie, riot nie strzeliłby sobie samemu gola, zrobią testy, te skiny to albo będą te które już usunęli bo były za stare, lub też będą to astronomiczne kwoty IP aby dalej skin był czymś unikatowym, możecie być spokojni Oni na pewno nie będą robić czegoś przez co mogliby stracić rynek, myślicie że po co dodali IP boosty na tak długie okresy czasu, na takie duże ilości gier ?, ludzie kupią taki zestaw boostów IP i wbiją sobie IP na jednego skina w ciągu 2-3 tygodni obstawiam. i tak będą mieli dylemat kupować postacie czy skiny, to wszystko nie będzie takie proste a na pewno nie zrobią niczego pochopnie, za długo są na tym rynku.

16k7y4p.png

Opublikowano

nie rozumiem burzenia ludzi którzy prawdopodobnie kupują sobie rp do tej gry. Nie wiem. To dla was taki wielki szpan mieć skórkę, że nie chcecie skinów za ip? Tak jak niektórzy ludzie wyżej, ceny zapewne jeśli będą to będą całkiem spore. Równie dobrze właśnie ludzie którzy mało wydają albo nic nie wydają na grę mogą się zacząć burzyć, że was tak określę "wy" albo "osoby wydające kasę na lola" mają lepiej i jest to nie fair, że kupujecie sobie na niskim poziomie konta albo i nawet na wysokim. Postacie za RP. Np za 2,5 lvla raczej trudno kupić jakąś postać za 6300 ;D To na tyle mojego wypracowania. Myślę, że się podobało. Bye.

Pasjonat
Opublikowano
Legacy Skins ? Potential comeback for some legacy skins beginning December 2012

No chyba sobie żartują.

Klasyczne skiny są po to by pokazać jak długo grasz, a teraz chcą je jeszcze raz? no wtf?

Nigdy nie sądziłem, że RIOT leci na ka$ę ale jak takie coś wprowadzą to chyba tak jest.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...