Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są wasze wrażenia z gry ?

Crasher001

Jakie są wasze wrażenia z gry ?  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie odczucia po jakim? ju? czasie grania ?

• Gra jest super. Najlepsze MMORPG.
    • Przeci?tna. Spodziewa?em si? czego? lepszego, ale ostatecznie nie narzekam.
    • Totalne dno.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W grę grałem Nawet fajna daje 8.0

Ta gra to nie najlepsze mmo.Najlepsze mmo To wow

Aby zagrać w tej chwili w WoW'a trzeba wydać 1000zł + abonament dla mnie to bezsens.
logo1.png
Opublikowano

Szczerze, guild wars 2 jest moim pierwszym kontaktem z tą serią, gra bardzo ciekawa. Ciekawe wątki fabularne, czasem jakieś bugi się pojawiają ale pozatym spoko

zakaz handlu

Opublikowano

Bez przesady, WoW 1000 zł? Starter kosztuje chyba 60 zł, do tego Cataclysm, to jakieś max 200 zł :). A Pandarii nie trzeba kupować jeśli nie jest się rozeznanym z WoWem, na dobre.

Opublikowano

WoW już się wypala, to już nie jest to co kiedyś. A w GW2 mam zamiar niedługo zagrać - ma duże wymagania?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Bez przesady, WoW 1000 zł? Starter kosztuje chyba 60 zł, do tego Cataclysm, to jakieś max 200 zł :). A Pandarii nie trzeba kupować jeśli nie jest się rozeznanym z WoWem, na dobre.

Główny i wszystkie dodatki + first abonament...
logo1.png
Opublikowano

Up

1000 zł ?

Internet (ok 50 zł miesięcznie)

Utorent (free)

Polskie serwery wow (free)

Gram 3 lata w wowa i nie zapłaciłem ani 1 zł

gta5in2014631x381.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sam grałem w WoWa na Hellground, ale fakt jest faktem, a mianowicie priv to nie global (co nie zmienia faktu, że na porządnym privie da się dobrze pograć mimo bugów).

Co do Guild Wars 2....

Co mi się podoba?

Bardzo szybko wbijamy poziom - od zawsze byłem graczem, który chwilkę poexpił, a następne kilka godzin spędzał w mieście pisząc z ludźmi....

Gdybym chciał wbić max lvl w WoWie zajęło by mi to kilka miesięcy jak nie dłużej (nie przesadzam), a GW2 oferuje przyjemny sposób levelowania.

Urzekło mnie WvWvW, aczkolwiek sprawa z commanderami i kupno owej funkcji za 100 g to dla mnie przesada/głupota.

Każda gildia, która jest "masówką" ma commandera, niekiedy po trzech na raz jest na mapie... i po co to komu?

Ale nie ma tego czegoś... Wbiłęm max poziom, exotyczne wyposażenie itp i jakoś tak jakbym się wypalił... chcę grać, a tu z drugiej strony nie... więc ostatnimi czasy gram w Brick Force i czekam na coś ciekawego w GW2.

Ps. Jeszcze podobają mi się eventy... Na hallowen zrobiłem wszystko (zdobyłem 2 tytuły) oprócz Puzzli clock tower.

Główny i wszystkie dodatki + first abonament...

Główny + wszystkie dodatki to około 500 zł a abonament? przy kupnie wszystkich części masz kilkadziesiąt dni darmowej gry czyli fist abonament odpada kolego.

Jeżeli już stoisz po stronie GW2 (Jak zresztą ja) to chociaż oceniaj tak jak jest, a nie tak, aby odpychać ludzi od WoWa.

Ps. Wybaczcie za duble posta.

Opublikowano

Bardzo podoba mi się ta gra chyba najlepsze mmo rpg w jakie grałem . Teraz wbiłem prawię 20 lvl i naprawde gra robi jeszcze większe wrażenie . Grafika , pvp ,pve , misje , skille i po prostu cud miód . Tylko iść do sklepu i kupić .:D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Gram 2 miechy mam 80 enginera i mi sie nie nudzi

Jedo z lepszych , baaaa najlepszych mmo w jakie w sumie gralem :P

Oraz eventy ktore sie nie nudza :D

W tej grze na szczescie nie ma monotonni i bezsensownego grindu :P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Można trochę pofarmić instancje, ale to się nudzi i tylko 1-2 instancje mają fajny wygląd itemków.

HoW ma fajne bronie a CoF ma fajnego armora, więc przykładowo AC nie robię....

Ogółem czekam na patch 15 listopada, gdyż ma wejść coś ciekawego, po haloowen chyba z 2 razy logowałem na gw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...