Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile punktów rangi daje sklepik?

ludwasxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mnie ciekawi ile w godzinę naleci punktów rangi podczas otwarcia sklepu. Oczywiście z rangi neutralny.

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Tyle że musisz stawiać sklepik poza kołem :) Tam gdzie można pvp

Malo leci, ale ja w ciagu niecalego miesciaca wyciaglem szlachetnego

OndteAw.png
Opublikowano

Postać pozostawiona w miejscu gdzie jest najmniej graczy w bezruchu nadrabia 700 + punktów rangi ujemnej w ciągu jednej godziny. Otwierając sklepik postacią z rangą ujemną punkty ujemne redukują się w bardzo wolnym tępię, czyli trybie najmniej opłacalnym.

Szybciej już nawet zbijesz minus zabijając potwory o podobnym poziomie jak twój.

sygnaturkaq.png

Opublikowano

Postać pozostawiona w miejscu gdzie jest najmniej graczy w bezruchu nadrabia 700 + punktów rangi ujemnej w ciągu jednej godziny. Otwierając sklepik postacią z rangą ujemną punkty ujemne redukują się w bardzo wolnym tępię, czyli trybie najmniej opłacalnym.

Szybciej już nawet zbijesz minus zabijając potwory o podobnym poziomie jak twój.

Ja napisałem o randze neutralnej a nie ujemnej.

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Przepraszam za błąd.

Jeśli chodzi o rangę neutralną z tego co mi wiadomo ona nie wzrasta . Gdy chcesz podwyższyć sobie na range plus możesz poprzez użycie specjalnych przedmiotów, zabijanie graczy z innego królestwa a także zabijanie graczy z rangą negatywną. Pamiętaj osoby, które zabijasz muszą mieć wyższy poziom niż Ty dopiero wtedy punkty będą wzrastać.

Otwarcie sklepiku dotyczy tylko rangi ujemnej w celu jej zbicia ale jak już nadmieniłam wyżej jest to bardzo wolny i nudny sposób.

sygnaturkaq.png

Opublikowano

B....t mając otwarty sklepik wzrasta ranga proporcjonalnie do czasu, abyś nie stał na polu ochronnym. Nie ważne czy masz postawiony sklepik, czy po prostu stoisz i tak będzie lecieć. Niestety jest to bardzooo powolne, aczkolwiek łatwo o rangę Przyjazny (o ile dobrze pamiętam)

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Venus jak nie wzrasta ? -.-

Czesto widze sklepy 1lv i maja przyjazny .. to niby w jaki inny sposob niz sklep zdobyli range? :x

TOPIC . Malo wzrasta ranga , aczkolwiek w okolo miesiac raczej wbijesz przyjazny . Zalezy po ile godzin sklepik;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...