Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zeta

lewyp12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy od farta. Bez premii i podwajacza od 100k do nawet 200 jak masz pecha.

Ja mam 98 części za 1000 darmowych energii jak narazie

Opublikowano

Ja składam zete za 150.000-170.000 uri bez premium i rabatu przeliczając na energie do wrót to będzie 1500-1700 :) . Myślę że pomogłem .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

ja złożyłem z 1800 energi = 180 000 uri max chyba i masz pewną zete także tak jak up w zakresie 130 000 - 180 000

Opublikowano

Zeta to chyba najbardziej opłacalne wrota dostajesz cdd,klucze,urke,białke, i szansa na havok ( komplet 10% więcej bicia ) havoki działają od ilości dronów ma się 1 havoka i 1 irysa i żadnych innych dronów to 10% bicia już jest na dronie.

Opublikowano

@UP

własnie tu się mylisz potrzeba komplet i wtedy się dostaje +10 % 1 havock nic nie daje lecz mimo to jest to opłacalne no chyba że była aktualizacja i to zmienili ale raczej nie

Opublikowano

no tak to źle powiedziałem w moim poście że od 1 havoka 1 irysa działa 10% sorka mój błąd (6 havok jeszcze i będzie 10% bicia na 8irysa ).

Opublikowano

A jak się ma np. 7 havoców i jednego herculesa? Sorry że taki off top ale nie chcę tworzyć nowego tematu.

Opublikowano

Tak jak pisali poprzednicy na złożenie zety potrzeba ~1500 darmowej energii.

Komplet havoców daje 10% więcej szkód.

Każdy hercules daje 15% więcej osłon (o ile masz osłony na tym dronie) a komplet daje dodatkowo 20% hp.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...